vacature
Meewerkend Chef atelier - Machinebouw

StatuutStatuut:Arbeider
Functioneel domeinFunctioneel domein:Techniek & productie
UpdateUpdate:27/3/2024
ProvincieProvincie:Vlaams Brabant
Contract typeContract type: Kans op vast
ReferentieReferentie: 294229
SalarisSalaris: 15.00 - 19.00 / uur
Ben jij de persoon die ons team kan aansturen en ervoor kan zorgen dat onze productieafdeling als een geoliede machine draait? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je houdt niet alleen toezicht op de productie van onderdelen en assemblages, maar je zorgt er ook voor dat onze cliënten en dienstverleners altijd tevreden zijn met de resultaten. Je zorgt ervoor dat onze leveringen op tijd zijn, de kwaliteit van onze producten top is, en dat we altijd binnen ons budget blijven.

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het behalen van onze productiedoelstellingen op korte en middellange termijn, maar je bent ook de expert op het gebied van fabricagemethodes. Je zorgt ervoor dat onze productieplannen altijd up-to-date zijn en dat onze werkinstructies makkelijk te begrijpen zijn.

Je bent niet alleen de baas van ons productieapparaat, maar je zorgt er ook voor dat we altijd blijven verbeteren. Je bedenkt nieuwe manieren om onze productiecyclus te verkorten en past onze werkmethoden aan om ons aan te passen aan nieuwe bestellingen.

Kortom, je bent de alles-in-één productieleider die ons team nodig heeft! Dus als je denkt dat je de perfecte mix bent van competentie en humor, stuur ons dan je cv en wie weet zien we je snel op ons kantoor in Aalst!
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
EVY DE GRAEVE

EVY DE GRAEVE

Sales Development Manager