vacature
Vertegenwoordiger Telecom

StatuutStatuut:Employee
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & marketing
UpdateUpdate:31/1/2024
ProvincieProvincie:Flemish Brabant
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 295075
Voor de verkoop van zijn Business-producten en -diensten aan KMO’s is dit bedrijf op zoek naar commerciële talenten met een eerste jobervaring. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten.

U bent verantwoordelijk voor de verkoop van Business-producten en -diensten (mobiele en vaste telefoonoplossingen en internet) vaan KMO’s in uw regio. U doet zowel aan prospectie als aan het beheren van een portefeuille van bestaande klanten.

De verkoop kent voor u geen geheimen. Het behalen van resultaten is een uitdaging. Bij voorkeur heeft u al een eerste succesvolle commerciële ervaring opgedaan in een B2B-omgeving.
U bent klantgericht en hebt een professionele kennis van de noden en behoeften van een business-klant. Binnen een snel veranderende en steeds evoluerende sector als telecom, gaat u zowel nieuwe relaties met klanten aan en volgt u ook de bestaande klanten op.
U hecht belang aan de volgende waarden: eerlijkheid, integriteit, transparantie, professionalisme, respect voor mensen en gemaakte beloftes, en doorzettingsvermogen.

Na een opleiding van enkele weken op het hoofdkantoor (regio Aarschot) werk je vanuit je eigen regio. Daarna word je minimum 1 dag per week verwacht op het hoofdkantoor.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
HANNA HOETERICKX

HANNA HOETERICKX

Trainee Sales Development Manager