vacature
Accountmanager Verzekeringen

StatuutStatuut:Bediende
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & verkoop
UpdateUpdate:8/3/2024
ProvincieProvincie:West-Vlaanderen
Contract typeContract type: Kans op vast
ReferentieReferentie: 302654
SalarisSalaris: 2200.00 - 3000.00 / maand
Als accountmanager verzekeringen zal je verantwoordelijk zijn voor de uitbouw en het beheer van jouw eigen klantenportefeuille. Dit voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Ben je op zoek naar een commerciële job waar je prospectie kan afwisselen met het onderhouden van bestaande klantenrelaties, dan zit je hier aan het juiste adres. Eens je een nieuwe klant hebt aangeworven dan blijf je contactpersoon voor een zeer lange periode. Je staat in voor jaarlijkse / maandelijkse klantenevaluaties en -opvolgingen en gaat sterk adviserend te werk.

Je gaat uiteraard ook op zoek naar nieuwe klanten door middel van prospectie en het bijwonen van verschillende netwerkevents (bv. voetbalmatches...). Ook zullen er leads binnenkomen via de website, die je kan contacteren om een afspraak in te plannen.

Goed nieuws: je dient niet van nul te beginnen maar de huidige klantenportefeuille zal opnieuw verdeeld worden over de verschillende accountmanagers.

Ben je geen administratief wonder?
Geen probleem! Een team van experts ondersteunt je bij de opmaak van offertes en het aanvragen van de correcte polissen.

Concreet: je plant je eigen agenda in met afspraken bij de klant, digitaal of telefonisch. Je beluistert de noden en geeft de order door aan de commerciële binnendienstmedewerker. Die bezorgt aan jou een offerte die je persoonlijk/digitaal/telefonisch toelicht aan de klant. Eens bevestigd gaat de administratief bediende van jouw team dan de gekozen polissen gaat aanvragen.

Staat deze vacature op jouw lijf geschreven?
Contacteer ons dan snel!
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor Accountmanager Verzekeringen