vacature
Technieker

StatuutStatuut:Arbeider
Functioneel domeinFunctioneel domein:Techniek & productie
UpdateUpdate:10/2/2024
ProvincieProvincie:Limburg
Contract typeContract type: Kans op vast
ReferentieReferentie: 308414
SalarisSalaris: 3150.00 - 4300.00 / maand
Voor onze vacature als technieker zullen je taken vooral bestaan uit :

In deze functie voer je controle-, onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit van productiemachines en nutsinstallaties, dit voornamelijk op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch vlak.

Je wordt hoofdzakelijk ingezet bij het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de procesinstallaties, utility's en machines binnen het vakgebied Elektromechanica. Als ook bij het oplossen van storingen.

Je volgt procesinstallaties op:

  • Je voert interventies aan besturing, procesapparatuur en machines op hoofdzakelijk mechanisch - pneumatisch gebied en sporadisch op elektrisch regeltechnisch vlak volgens kunde en kennis uit.

  • Je geeft mogelijke proces wijzigingen door aan de betrokken diensten, laat deze valideren en neemt deze in de technische documentatie, werkvoorschriften en preventief onderhoud op.

  • Je meldt terug alle uitgevoerde werken, gebruik van materialen en bestede uren via het onderhoudssysteem.

  • Je formuleert verbetervoorstellen aan de Maintenance Engineer over het productieproces – machines, wisselstukken en preventief onderhoud.

  • Je neemt deel aan verbeterteams en projectvergaderingen binnen uw vakgebied.


Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor Technieker