vacature
Account Manager

StatuutStatuut:Employé
Functioneel domeinFunctioneel domein:Ressources humaines
UpdateUpdate:18/2/2024
ProvincieProvincie:Flandre-Orientale
Contract typeContract type: Possibilité fixe
ReferentieReferentie: 310697
SalarisSalaris: 2100.00 - 3000.00 / maand

  • Met de nodige durf en sales-technische skills haal je de vacatures binnen en overtuig je de klant van een samenwerking met Accent.




  • Je bouwt een netwerk op in de regio. vanuit je expertise overtuig je bedrijven van het Accent verhaal. Zowel hunting als farming spreken je aan.




  • Je bent de sturende kracht om je collega ('s) mee op sleeptouw te


nemen. Je switcht makkelijk tussen de rol van coach, leider en mentor.


  • Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen kantoor. Door jouw ambitieuze mindset ga je tot het uiterste om het kantoor naar een hoger niveau te tillen.




  • Je wordt gedreven door een doel en de kick naar resultaat.




  • Analyses en rapportages opmaken is je niet vreemd. Aan de hand hiervan weet je ook de juiste strategie te bepalen.





Als Account Manager bouw je mee aan het Accent verhaal in jouw regio. Je vormt met de gepaste kwinkslag en professionaliteit de ontbrekende schakel tussen kandidaten en klanten. Je doet dit enerzijds door klanten bij te staan in het vinden van nieuwe talenten en het geven van HR-advies. Anderzijds door mee te bouwen aan het groeipad van je eigen kantoor en je marktaandeel in de regio te vergroten.

Na een eerste blik te werpen op je mailbox en met een koffie in de hand, start je de dag met een briefing samen met je collega’s. Je neemt hierin het voortouw om samen de focus van de dag vast te leggen en zo ook de noden van de klant in kaart te brengen. Communicatie en samenwerking staan voorop want op kantoor werk je als tandem samen.


We hoeven je zeker niet te vertellen dat dit een salesgerichte functie is waar er focus wordt gelegd op hunting en farming. Dit start met telefonisch prospecteren om het Accent-verhaal kenbaar maken, nadien ga je langs om je verhaal kracht bij te zetten. Daarnaast voorziet Accent ook nog 101 andere redenen (gadgets, events, webinars, enquêtes,..) om spontaan in je auto te springen en het gesprek aan te knopen. Met jouw onderhandelingskills weet je een klant te overtuigen van een samenwerking met Accent aan de gepaste voorwaarden. We gaan de extra mile door sollicitatiegesprek bij te wonen en nemen hier ook de rol aan van HR-partner.

Doel: een langdurige samenwerking creëren met klanten, waar we hen bijstaan op vlak van HR en talent placement.

Je neemt de leiding op kantoor en bent hier de sturende kracht om je collega(‘s) mee op sleeptouw te nemen. Je bepaalt niet alleen hoe je kantoor kan groeien, maar ook hoe je kan meebouwen aan het groeitraject van je collega(‘s). Je neemt hier de rol aan van zowel coach, leider als mentor.

Samen met de Area Sales Director bepaal je een strategie voor het kantoor. Je maakt analyses, budgetteringen en doet aan forecasting. Je deelt je eigen visie en bekijkt samen hoe we deze kunnen omzetten in de praktijk.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Bukurije KANACI

Bukurije KANACI

Senior Recruitment Partner LA

Solliciteren voor Account Manager