vacature
Service Advisor Trucks

StatuutStatuut:Employee
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & marketing
UpdateUpdate:20/2/2024
ProvincieProvincie:West Flanders
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 321252
SalarisSalaris: 2800.00 - 4000.00 / maand
Meal vouchersMeal vouchers
Eco vouchersEco vouchers
Flexible hoursFlexible hours
Als service advisor in dit truckbedrijf te Brugge zal je deel uitmaken van het service team, samen met twee andere collega's staan jullie garant voor een uitstekende klantenservice en planning in de werkplaats.
De taken worden verdeeld onder drie collega's, één iemand verwerkt de werkfiches en de administratie hieromtrent, andere collega, met het meeste ervaring, volgt heel kort de planning van de werkplaats op en plant de werkzaamheden in. Jij bent dan degene die het allereerste klantencontact op jou neemt, telefonisch, per mail en ook chauffeurs die zich komen aanmelden zonder afspraak.
Met jouw kennis van automechanica (door ervaring, of door zelf met de truck gereden te hebben, door jouw opleiding) zal jij de eerste diagnose stellen en in kaart brengen wat de werkzaamheden zullen zijn en een afspraak inplant. Indien nodig ga je zelf eens bij de chauffeur zitten, tijdens een kort ritje om zelf het probleem te ervaren bijvoorbeeld.
Deze job zal zeer gevarieerd zijn, mét veel klantencontact, contacten met de chauffeurs en met administratieve taken.
Je kan goed om met mensen en je hebt een passie voor techniek.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.