vacature
Magazijnier

StatuutStatuut:Worker
Functioneel domeinFunctioneel domein:Logistics & DistributionEngineering & Production
UpdateUpdate:22/2/2024
ProvincieProvincie:West Flanders
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 359314
SalarisSalaris: 15.00 - 17.00 / uur
Wij zoeken dé magazijnier die ervoor zorgt dat alles in het magazijn op wieltjes loopt:

  • Orde & netheid in het magazijn, dat is jouw dada. Je helpt ook mee de grotere restafvalcontainers te ledigen en je zorgt dat het magazijn en de productie-omgeving plastic- en vezelvrij is.

  • Als magazijnier draag jij je steentje bij aan een efficiënt productieproces door ervoor te zorgen dat de basisgoederen binnen de organisatie tijdig op de juiste plaats terechtkomen.

  • Binnenkomende goederen haal je met de heftruck uit de vrachtwagen en plaats je op de juiste plaats in het magazijn.

  • Het eindproduct dat gestapeld is op palletten, laad je in de juiste vrachtwagen volgens het order dat je ontvangen hebt.

  • Je leest op de productieplanning welke goederen uit het magazijn gehaald moeten worden en levert deze aan op de juiste plaats. Dit doe je voor twee productiesites.

  • Van tijd tot tijd kan het gebeuren dat we hulp nodig hebben om klantenorders samen te stellen en dan sta je mee in voor het inpakken van klantenorders. Hiervoor moet je goed het onderscheid kunnen maken tussen kwaliteit en/of kleur van een specifiek artikel.


Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor Magazijnier