Poste vacantChef kok voor concept in Knokke KnokkePossibilité fixe
647ffae7-ebda-4ff2-85ed-5bc602ab2950
nl
FULL_TIME
21.33 - 22.00 / heure
7/10/2024
Flandre-Orientale
Flandre-Orientale
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
446444
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Een startloon van € 21,33 per uur.
Een uitdagende en creatieve werkomgeving.
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
Een kans om deel uit te maken van een gepassioneerd en hecht team.
Bijdragen aan een innovatief en groeiend restaurantconcept
Een uitdagende en creatieve werkomgeving.
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
Een kans om deel uit te maken van een gepassioneerd en hecht team.
Bijdragen aan een innovatief en groeiend restaurantconcept
Description de l'emploi
Voor deze vacature in Knokke zoeken wij iemand die:
- Ontwikkelen en vernieuwen van het menu in lijn met het concept
- Inkopen van hoogwaardige, lokale ingrediënten
- Sturen, trainen en motiveren van het keukenteam
- Waarborgen van de hoogste normen over hygiëne en voedselveiligheid
- Nauw samenwerken met het managementteam om de operationele en financiële doelstellingen te behalen
- Beheren van de voorraad en minimaliseren van voedselverspilling
- Creëren van een inspirerende en productieve werkomgeving
Votre profil
Is dit de job voor jou?
- Ervaring als Chef-kok, bij voorkeur in een fine dining omgeving
- Diepgaande kennis van moderne kooktechnieken en culinaire trends
- Uitstekende leiderschaps- en communicatieve vaardigheden
- Vermogen om onder druk te werken en creatieve oplossingen te vinden
- Passie voor koken en een scherp oog voor detail
- Flexibiliteit in werkuren, inclusief avonden, weekends en feestdagen
Informations sur l'entreprise
Dit restaurant is een eigentijds en innovatief eetgelegenheid gelegen in het pittoreske Knokke, België. Met een unieke combinatie van moderne culinaire creaties en een ontspannen, stijlvolle ambiance, streven zij ernaar om onze gasten een onvergetelijke eetervaring te bieden. Ons menu is geïnspireerd door de rijke smaken van de zee en het land, met een sterke focus op lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
21.33 - 22.00 / heure
7/10/2024
Flandre-Orientale
Flandre-Orientale
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
446444
Postuler maintenant
chargement