Poste vacantOberBooischotPossibilité fixe
ef3e8a15-f313-481b-b043-25c26f3c0e28
nl
FULL_TIME
14.00 - 16.00 / heure
23/9/2024
Anvers
Anvers
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Serveur
Travailleur
Travailleur
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
451148
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Voor de vacature van kelner werk je altijd in de regio van Heist-Op-Den-Berg en wil de zaak een kandidaat die graag een voltijds contract wil en liefst zo snel mogelijk .
Je werkt voltijds in een 4 dagen stelsel dus de rest van de week ben je lekker vrij !
Welke dagen zou je moeten werken ?
Uurrooster :
maandag en dinsdag : 10 uur tot sluit
woensdag en donderdag : vrije dagen
vrijdag om 12 uur starten tot sluit
zaterdag : 11 - sluit of zondag 10 uur tot sluit
Niet werken op een aantal feestdagen per jaar dus lekker meer vrije tijd voor jezelf !
Loon op basis van je ervaring en kan starten vanaf 14,37 euro per uur tot 15,08 euro per uur .
Een contract van onbepaalde duur na korte uitzendperiode.
Indien het sollicitatiegesprek goed is verlopen is een onmiddelijke opstart mogelijk.
De zaak heeft een zeer ruime parking voorzien dus je hebt altijd plaats bij de zaak .
Je kan werken in een leuke werkomgeving waar je al een beetje een romantische sfeer krijgt maar ook direct een vakantiegevoel hebt .
Je werkt in een team van een aantal studenten die je zullen ondersteunen en die er ook al jaren werken .Zij zorgen er zeker voor dat je werk wat aangenamer is .Je kan hun ook altijd wat vragen en staan altijd klaar om je te helpen.
Naast je loon krijg je eco-cheques en een wettelijke kilometervergoeding.
Als kelner moet je ook geen bang hebben dat je zal dood gaan van de honger want eten kan je in de zaal zelf ,dus geen lunchpakketjes nodig !
Je werkt voltijds in een 4 dagen stelsel dus de rest van de week ben je lekker vrij !
Welke dagen zou je moeten werken ?
Uurrooster :
maandag en dinsdag : 10 uur tot sluit
woensdag en donderdag : vrije dagen
vrijdag om 12 uur starten tot sluit
zaterdag : 11 - sluit of zondag 10 uur tot sluit
Niet werken op een aantal feestdagen per jaar dus lekker meer vrije tijd voor jezelf !
Loon op basis van je ervaring en kan starten vanaf 14,37 euro per uur tot 15,08 euro per uur .
Een contract van onbepaalde duur na korte uitzendperiode.
Indien het sollicitatiegesprek goed is verlopen is een onmiddelijke opstart mogelijk.
De zaak heeft een zeer ruime parking voorzien dus je hebt altijd plaats bij de zaak .
Je kan werken in een leuke werkomgeving waar je al een beetje een romantische sfeer krijgt maar ook direct een vakantiegevoel hebt .
Je werkt in een team van een aantal studenten die je zullen ondersteunen en die er ook al jaren werken .Zij zorgen er zeker voor dat je werk wat aangenamer is .Je kan hun ook altijd wat vragen en staan altijd klaar om je te helpen.
Naast je loon krijg je eco-cheques en een wettelijke kilometervergoeding.
Als kelner moet je ook geen bang hebben dat je zal dood gaan van de honger want eten kan je in de zaal zelf ,dus geen lunchpakketjes nodig !
Description de l'emploi
Als kelner zoeken we voor in de regio van Heist-Op-den-Berg iemand doe al wat ervaring heeft in de horeca en deze job al zeker eens gedaan heeft .
Als ober weet je dan ook dat er altijd een takenpakket aangeboden wordt die je overal zeker zal moeten doen en ziet er als volgt uit :
Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.
Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.
Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.
Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.
Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.
Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.
Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.
Als ober weet je dan ook dat er altijd een takenpakket aangeboden wordt die je overal zeker zal moeten doen en ziet er als volgt uit :
Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.
Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.
Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.
Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.
Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.
Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.
Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.
Votre profil
Voor de vacature van kelner voor de regio van Heist-Op-Den-Berg zoeken we een kandidaat die makkelijk met verschillende soorten klanten kan om kan gaan en geen moeite heeft om wat sociaal te zijn .
Onthaal van de klanten is een belangrijke zaak dus uw vriendelijkheid is goud waard!
Dit kan zeker niet genoeg benadrukt worden. Ze hebben veel lokale klanten waardoor die vriendelijkheid een constante moet blijven in de zaak.
Je bent gemotiveerd en hebt altijd een horecakriebel in je gehad en je geraakt er moeilijk van af .
De motivatie is belangrijker dan je ervaring, maar heb je dit wel ,dan zal je opstart ook veel sneller zijn .
Omdat er zo veel verschillende soorten klanten zijn is je taalgebruik wel belangrijk en spreek je algemeen nederlands.
Je bent op zoek naar een voltijdse job als kelner.
Je hebt geen probleem om op zaterdag en zondag te werken.
Als zaalmedewerker moet je ook weten dat je werkdag wel eens gedaan kan zijn tussen 22 uur en 23 uur en voorzie je eigen vervoer want er zijn geen bussen in de buurt.
Onthaal van de klanten is een belangrijke zaak dus uw vriendelijkheid is goud waard!
Dit kan zeker niet genoeg benadrukt worden. Ze hebben veel lokale klanten waardoor die vriendelijkheid een constante moet blijven in de zaak.
Je bent gemotiveerd en hebt altijd een horecakriebel in je gehad en je geraakt er moeilijk van af .
De motivatie is belangrijker dan je ervaring, maar heb je dit wel ,dan zal je opstart ook veel sneller zijn .
Omdat er zo veel verschillende soorten klanten zijn is je taalgebruik wel belangrijk en spreek je algemeen nederlands.
Je bent op zoek naar een voltijdse job als kelner.
Je hebt geen probleem om op zaterdag en zondag te werken.
Als zaalmedewerker moet je ook weten dat je werkdag wel eens gedaan kan zijn tussen 22 uur en 23 uur en voorzie je eigen vervoer want er zijn geen bussen in de buurt.
Informations sur l'entreprise
Onze klant is een lokale brasseriekeuken met authentieke gerechten. De zaak is een oude stal omgebouwd tot een vlotte zaak met een no- nonsense dynamiek.
Heb je interesse?
014/337472 of geel.horecaretail@accentjobs.be
Heb je interesse?
014/337472 of geel.horecaretail@accentjobs.be
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
14.00 - 16.00 / heure
23/9/2024
Anvers
Anvers
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Serveur
Travailleur
Travailleur
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
451148