Poste vacantSous Chef | Dilbeek (geen service coupé)DilbeekPossibilité fixe
cdb44d86-94ca-47e1-9677-69ef5a274a4a
nl
FULL_TIME
20.06 - 25.00 / heure
30/8/2024
Brabant Flamand
Brabant Flamand
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Jour,
Samedi,
Dimanche,
Week-end
-
Temps plein
453916
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Als Sous-Chef in Dilbeek kunt u rekenen op:
- Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring,...
- Een vaste tewerkstelling in een groeiend, stabiel bedrijf
- Extralegale voordelen
- Een vast contract is snel bespreekbaar
- Ruime parkeermogelijkheden
- Deel uit te maken van een dynamisch en tof team waar niemand slechts een nummer is
Avantages sociaux
Ecochèques
Description de l'emploi
Voor de functie van Sous-Chef in Dilbeek zijn dit uw dagelijkse taken:
- Keukenbeheer: De chef-kok assisteren bij het dagelijkse beheer van de keukenactiviteiten. Leiderschap tonen en advies geven aan het keukenpersoneel.
- Gerechten bereiden: Helpen bij de voorbereiding en het ontwerp van alle menu's. Zorgen dat alle gerechten voldoen aan de kwaliteitseisen en consistent zijn.
- Personeelsopleiding: Het keukenpersoneel aansturen en trainen in specifieke taken, culinaire technieken en correcte omgang met voedingsmiddelen.
- Hygiëne: Een hoge standaard van hygiëne, orde en veiligheid in de keuken handhaven. Ervoor zorgen dat de keuken voldoet aan de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.
- Probleemoplossing: Problemen die zich in de keuken voordoen snel en effectief oplossen.
Votre profil
Voor de functie van Sous-Chef in Dilbeek zijn we op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden:
Let op: Na de avondshift is er geen openbaar vervoer beschikbaar. We zijn dus op zoek naar iemand die zich makkelijk kan verplaatsen van en naar het werk.
- Een diploma van een erkende hotelschool, of een gelijkwaardige praktische ervaring.
- Ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een gastronomische omgeving.
- Grondige kennis van voedselbereiding en keukenbeheer.
- Sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om een team te leiden en te motiveren.
- Creativiteit in de keuken en een passie voor koken.
- Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en tijdmanagement.
- Goede kennis van de HACCP-normen.
- Flexibiliteit met betrekking tot werkroosters.
Let op: Na de avondshift is er geen openbaar vervoer beschikbaar. We zijn dus op zoek naar iemand die zich makkelijk kan verplaatsen van en naar het werk.
Informations sur l'entreprise
En tant que Sous-Chef à Dilbeek, vous pouvez compter sur :
- Un salaire attrayant selon expérience
- Une équipe agréable
- La possibilité d'évoluer dans votre carrière
- L'opportunité d'apprendre auprès d'un Maître-Chef
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
20.06 - 25.00 / heure
30/8/2024
Brabant Flamand
Brabant Flamand
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Jour,
Samedi,
Dimanche,
Week-end
-
Temps plein
453916
Postuler maintenant
chargement