Accent App Logo
MyAccent app

Het mobile uitzendkantoor
Download de app nu

Accent is partner van Happiness@Work Conference 2021

2021-10-18
Happiness @ work

Een event waarop HR managers en CEO's ondergedompeld worden in een waaier aan inspirerende inzichten en learnings rond wellbeing, werkplezier- en geluk.


Medewerkers die zich goed voelen in hun job, boeken betere resultaten. U heeft er als werkgever alle belang bij om het werkplezier van medewerkers te bevorderen. Werkplezier creëren, dat doen we bij Accent elke dag door uitzendmedewerkers de jobs voor te stellen die echt bij hen passen, in een werkomgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn.

En wat we verkondigen dragen we ook zelf uit. Werkplezier zit in het DNA van Accent. Als pionier in werkplezier delen we onze ervaringen graag met bedrijven die werkgeluk hoog op de agenda zetten.

Laat u inspireren door topexperts

Daarom zet Accent graag haar schouders onder Happiness@Work - Conference 2021. Een event waarop HR managers en CEO's ondergedompeld worden in een waaier aan inspirerende inzichten en learnings rond wellbeing, werkplezier- en geluk.

Anouk Lagae, CEO van Accent, deelt er het podium met nationale en internationale keynote sprekers in de prachtige eventaccommodaties van de Koning Elizabethzaal in Antwerpen.

In onze missie om werkplezier bovenaan de agenda's te krijgen in alle organisaties nodigen we u graag uit.

 

We houden u op de hoogte van de nieuwe datum in het voorjaar van 2022.

Anouk Lagae

Anouk Lagae

Chief Executive Officer
Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimer
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: 051460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956