Deze bedrijven wonnen een Accent Award

07-07-2021
Accent Awards

Op 1 juli 2021 vond de uitreiking van de Accent Awards plaats: een awardshow waarmee we ondernemingen de kans gaven om uit te pakken met de vooruitgang die ze boeken in actuele HR-thema’s. Bedrijven konden zich inschrijven voor de categorieën veiligheid, werkplezier, diversiteit, opleiding en innovatief rekruteren.


“Bij Accent investeren we al jaren in thema’s waarvan we geloven dat ze de huidige arbeidsmarkt beter kunnen maken”, aldus Anouk Lagae, CEO Accent. “Het stemt me trots en optimistisch als ik zie hoe ook vele andere Belgische ondernemingen zich vandaag inzetten rond zaken zoals veiligheid, opleiding, innovatief rekruteren, diversiteit en werkplezier. Wij allemaal kunnen van elkaar leren door onze kennis en ervaringen met elkaar te delen. Met de Accent Awards wil Accent toonaangevende bedrijven die meewerken aan een betere toekomst in de kijker zetten.”

Onder toeziend oog van de vakjury

Om de ingestuurde dossiers correct en objectief te kunnen beoordelen, deden we een beroep op een professionele jury die bestond uit experts in de verschillende vakgebieden van de awards, met Conny Vandendriessche (mede-stichter Accent) als juryvoorzitter. Andere juryleden waren Mark Maldeghem (hoofd Jobat), Sara Torrekens (oprichter John – John Law), Nathalie Aelterman (motivatie-expert bij Impetus Academy), Bernard Vanneste (bpost Group) en Benjamin Beeckmans (Solvay Business School).

En de Accent Awards gaan naar…

Uit alle inzendingen selecteerde de jury 3 genomineerde bedrijven per categorie. Deze bedrijven waren voor aanvang van de show alvast zeker van hun verdiende plaats in de top 3:

  • Veiligheid: Alkern VOR Beton, Breetec en Verwater
  • Innovatief rekruteren: Benvitec, Edibo en Yontec
  • Diversiteit: Lambrecht Trailers, Goddeeris en Edibo
  • Opleiding: Sanha Fittings, Breetec en Goddeeris
  • Werkplezier: Izytec, Stuer-Egghe en The Harbour

Benieuwd welke bedrijven met de hoofdprijs aan de haal gingen? Ontdek het in deze video’s!

U kunt de livestream van de prijsuitreiking hier bekijken.