Van vast naar vast

21-02-2022
Van vast naar vast

Knelpuntprofielen voor wie werkzekerheid en perspectief belangrijk zijn, laten we niet zomaar voorbij wandelen door ze alleen uitzendwerk aan te bieden. En ook organisaties die nieuw talent liever vast in dienst nemen, geven we alle kansen om dat te doen. Zo verzoenen we alle verwachtingen tussen werkgevers en kandidaten.

Vast contract als dealbreaker

Perspectief, groeimogelijkheden en minstens dezelfde loonvoorwaarden zijn cruciale factoren bij een jobswitch. Een vast contract is nu eenmaal vaak een dealbreaker voor kandidaten. En ook u als werkgever investeert het liefst in de opleiding van een nieuwe collega als er een engagement op lange termijn is.

Selectiefee vervangt uitzendperiode

Een collega op vaste basis aanwerven via Accent is eenvoudig. Wij rekruteren, selecteren en brengen u in contact met de kandidaat. Zit het contact goed? Ziet u een samenwerking zitten? Dan bespreekt u de perspectieven en voorwaarden onderling tot u beiden tevreden bent. Geen uitzendperiodes, contracten en wekelijkse facturen. Een selectiefee met garantieclausule vervangt in dit geval de uitzendperiode.

Ook voor arbeiders

Zeldzame techniekers, ervaren operatoren, installateurs, logistieke toppers: profielen die we met open armen ontvangen. Vast aanwerven is niet alleen waardevol bij bedienden, maar zeker ook bij arbeiders. Zo bindt u ook meteen uw knelpuntprofielen.

Sterkere perspectieven, sterkere kandidaten

Door kandidaten aan te trekken voor vaste jobs profileren we ons sterker en trekken we betere kandidaten aan die we matchen met uw vacatures. Meer weten over hoe we werken? Contacteer uw Accent-contactpersoon of neem contact op via hello@accentjobs.be.