Vacature
Creatieve kok
Kans op vast
6d67192c-3fd1-40ac-982c-8068347d25e9
nl
PART_TIME
Horeca & toerisme
Keukenmedewerker
Bediende
Bediende
Dag,
Weekend
-
Deeltijds (24 - 38 uur)
503866
Wij bieden jou
Wat mag je verwachten?
- Een boeiende, creatieve job in een warm, dynamisch en collegiaal team
- Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën
- Afwisseling gegarandeerd: van exclusieve walking dinners tot hippe foodstands en festivals
- Verloning naargelang ervaring aangevuld met legale voordelen
- Permanente opleidingskansen, workshops, beurzen… gewoon tijdens de werkuren
- Flexibele contractmogelijkheden: voltijds of deeltijds bespreekbaar
- Doorgroeimogelijkheden
- Uurrooster: Standaard daguren (8u00 – 16u00) zonder events. Flexibel bij events (dag/avond/weekend)
- Teamwork: je staat er nooit alleen voor!
Functieomschrijving
Wat ga je doen?
Kortom: koken gebeurt niet alleen met potten en pannen, maar met passie, precisie en plezier.
- Creëren van originele, smaakvolle menu’s voor allerlei evenementen
- Meedenken en ontwikkelen van foodconcepten die onze visie versterken
- Aansturen en coachen van het keukenteam, zowel in voorbereiding als uitvoering op locatie
- Bewaken van kwaliteit, foodcost en hygiëne (HACCP)
- Initiatieven nemen rond innovatie: vernieuwende hapjes, duurzaamheid en seizoensbeleving
- Opstellen en opvolgen van (week-)planningen en workflows
- De keuken blijft onder jouw toeziend oog een toonbeeld van orde en netheid
- Je zorgt ervoor dat de gerechten met zorg worden voorbereid, vakkundig bereid en verfijnd gepresenteerd – als smaakvolle kunstwerken die indruk maken
- Je denkt actief mee na events: feedback, verbeterpunten, receptaanpassingen, actualiseren van maten en gewichten
- Meewerken aan optimalisatie is voor jou vanzelfsprekend
Kortom: koken gebeurt niet alleen met potten en pannen, maar met passie, precisie en plezier.
Jouw profiel
Wie zoeken wij?
Een teamspeler met pit. Een fijnproever met visie. Een doener met passie.
Jij bent:
Een teamspeler met pit. Een fijnproever met visie. Een doener met passie.
Jij bent:
- Goed opgeleid, met een stevige basis in de klassieke én hedendaagse keuken
- Ervaren in zowel warme als koude bereidingen, liefst met een track record in evenementen/catering
- Bekend met mise-en-place planning, nieuwe technieken en efficiënte serviceflows
- Flexibel inzetbaar – events zijn niet altijd van 9 tot 5
- Professioneel in houding en aanpak
- Verantwoordelijk, kwaliteitsbewust én bereid initiatief te nemen
- Geïnteresseerd in trends, innovatieve presentatie en hedendaagse technieken
- Creatief, georganiseerd, gestructureerd – met een open blik en oog voor detail
- Een echte teamspeler die vlot en positief communiceert, collega’s motiveert én inspireert
- Gepassioneerd foodie
- In het bezit van een rijbewijs B
- Excel kent geen geheimen voor jou (voor planning, receptbeheer, calculaties…)
- Ervaring met keuken- of planningssoftware? Grote plus
Bedrijfsinformatie
Bij deze klant draait álles rond mensen, verbinding en culinaire beleving.
In ons team:
In ons team:
- Sta jij centraal, samen met onze gasten en collega’s
- Worden genieten, beleven en verbinden écht in de praktijk gebracht, zowel op de werkvloer als op events
- Gaan vriendschap, teamwork, plezier en empathie hand in hand
- Delen we onze passie voor ingrediënten, gerechten en écht lekker eten met elkaar én onze klanten
- Wordt jouw creativiteit en vakmanschap maximaal gewaardeerd
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
14.88 - 22.09 / uur
16/7/2025
Oost-Vlaanderen
Horeca & toerisme
Keukenmedewerker
Bediende
Bediende
Dag,
Weekend
-
Deeltijds (24 - 38 uur)
503866
Solliciteer nu
Vul hieronder je persoonlijke gegevens in of haal ze automatisch op via WorkID.