Talent placement. Alleen bij Accent

Talent aantrekken voor uw bedrijf, dat doen we samen. Als partners. Wat we van u verwachten is de oprechte wil om de best mogelijke werkgever te zijn. Wat u van ons mag verwachten is de oprechte wil om uw allerbeste HR partner te zijn. Onze bijdrage bestaat erin uw troeven en vacatures waarheidsgetrouw te verwoorden en in beeld te brengen, talent aan te trekken, te screenen en vervolgens met u te matchen.

Is uw bedrijf niet perfect? Da’s oké. Dat van ons ook niet. Maar laten we afspreken altijd open te staan voor elkaars feedback. Dat is talent placement. Geen transactie. Wel een relatie waarin we allebei voor het beste gaan.

Temp-to-perm: een start op uitzendbasis die leidt tot een vast contract

Temp-to-perm, dat is uitzendwerk met een twist. Het is een start op uitzendbasis, met perspectief op een vast contract. Dit is de formule die wij het vaakst aanbieden.

Wij gaan altijd voor een duurzame match tussen werknemer en werkgever. Hoewel sommige uitzendmedewerkers bewust voor tijdelijke jobs kiezen, is het doel voor de meesten toch om vast in dienst te gaan bij een werkgever, na een vooraf bepaalde periode via het uitzendsysteem.

Voordelen:

 • Flexibele weekcontracten
 • Verzekering factor mens
 • Perfect gebudgetteerd
 • Beperkte loonadministratie
 • Regelmatige contact- en evaluatiemomenten

Nog niet vertrouwd met de werking van uitzendarbeid? Dan komen we graag even bij u langs om u er alles over te vertellen.

 

Maak een afspraak

Een vast contract van bij de start

Nog voor het einde van de uitzendperiode een vast contract aanbieden aan de medewerker die we voor u vonden? Dat kan op twee manieren:

 • Een selectiefee is een vast contract van bij de start. Dit is een eenmalige fee die op voorhand werd afgesproken.
 • Een afwervingsfee kan ook. In dat geval start de nieuwe medewerker met een uitzendcontract en beslist u om nog voor het einde van de uitzendperiode een contract aan te bieden.

Wij zetten onze ervaring en al onze tools in om van de selectie een succes te maken. Natuurlijk blijven we ook na opstart van uw nieuwe medewerker nieuwsgierig naar het verloop van jullie samenwerking. We zullen dan ook nog enkele contactmomenten inplannen met u en uw nieuwe medewerker, om jullie eerste ervaringen te evalueren en te ondersteunen waar nodig.

Werving en selectie wint aan populariteit in een krappe arbeidsmarkt. We zien een breed gamma aan werkgevers opteren voor deze optie. Vooral bij het aanwerven van knelpuntberoepen kan het een extra troef zijn om de sollicitant meteen te overtuigen.

Voordelen:

 • Talent meteen vast in dienst
 • Eenmalige transpartante betaling
 • Regelmatige contact- en evaluatiemomenten
 • Troef bij knelpuntberoepen en/of latent werkzoekenden

 

Contacteer ons voor meer info

Onze diensten

Payroll: besteed de loonadministratie uit aan Accent

Misschien heeft u zelf wel de juiste kandidaat gevonden, maar wil u graag ontlast worden op vlak van loonadministratie. Die kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan Accent.

Onze payrolldiensten zijn een flexibele oplossing voor uw onderneming om u het administratieve leven makkelijker te maken. Wij zorgen ervoor dat loon, contract en uitbetaling correct verlopen en informeren u over uw verantwoordelijkheden op vlak van veiligheid.

Voordelen:

 • Geen inschrijvingskost
 • Beperkte administratie
 • Ondersteuning bij motivatieplicht
 • Gratis eerstelijnsadvies
 • Kosteloze stopzetting
 • 24/7 ondersteuning
 • Regelmatige contact- en evaluatiemomenten

Meer weten over onze aanpak?

Alles over payroll

Onze diensten
Inhouse oplossingen

Rekruteert u jaarlijks een groot volume en zoekt u een structurele oplossing om die workload binnen uw organisatie op te vangen? Dan kan onze inhouse oplossing een antwoord zijn. Het woord zegt het zelf. Wij zetten iemand in uw huis die met uw HR team meewerkt voor het volledige rekruteringsproces, het onthaal van nieuwe medewerkers en de loonadministratie.

Opleiding

De HR markt is dynamischer dan ooit. De juiste profielen vinden voor specifieke vacatures is niet altijd evident. Door middel van reskilling- en upskillingtrajecten helpt onze opleidingsdivisie Talent Lab bedrijven medewerkers kandidaten te “vormen” naar hun noden. Zo helpen we u om medewerkers aan te trekken, die u misschien op het eerste gezicht niet zou hebben gekozen voor de job. We hire the will, we train the skill. Win-win voor alle partijen.

First talent then pay

Welke formule u ook kiest, u betaalt pas eens u aan de slag gaat met de kandidaat die Accent u heeft voorgesteld.