Onze specialisaties

Voor elke sector hebben wij specialisten in huis.

Of u nu actief bent in de sales, administratie of retail. Of u zich nu beweegt in de transport-, bouw- of metaalsector. Of u nu een restaurant of een contactcenter uitbaat: voor elke sector beschikken wij over medewerkers met expertise. Zij kennen het werkgebied van hun klanten door en door, waardoor ze bij de selectie van uw nieuwe medewerkers de juiste vragen kunnen stellen en u advies verlenen op maat van de sector waarin u actief bent. Dankzij ons gespecialiseerd kantorennetwerk kunnen wij elk type organisatie verder helpen met kennis van zaken.

Bouw
Bouw

Met een marktaandeel van 57,91% is Accent marktleider in de bouwsector. Van metser over plakker tot wegenwerker of schrijnwerker, wij gaan op zoek naar de medewerkers met de juiste bekwaamheden, motivatie en liefde voor de bouw.

Techniek
Techniek

Op zoek naar een onderhoudsmechanicien, calculator of HVAC-technieker? Het zijn maar enkele van de technische knelpuntberoepen die wij graag voor u invullen. Onze consultants zijn volledig gespecialiseerd in vaklui met technische kwalificaties.

Voedingsindustrie
Voedingsindustrie

De voedingssector kent vaak onvoorspelbare pieken en dalen. Onze gespecialiseerde kantoren vangen die personeelsaanvragen snel en accuraat op. Ze zorgen voor gemotiveerde en ervaren vaste medewerkers en bijverdieners die de ins en outs van de voedingsindustrie al kennen, zodat ze meteen kunnen worden ingezet.

Industrie & productie
Industrie & productie

Bent u actief in een industriële- of productiesector? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om hands-on medewerkers aan te werven die veiligheid hoog in het vaandel dragen. Van schoonmakers, operatoren en inpakkers tot planners en tuinarbeiders, onze gespecialiseerde kantoren gaan met plezier op zoek naar de geschikte medewerker voor uw bedrijf. 

Retail & horeca
Retail & horeca

Snel op zoek naar verkopers, visual merchandisers, zaalmedewerkers of andere horeca-profielen? Wij bouwen graag mee aan het succes van uw zaak door op zoek te gaan naar klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers. Onze gespecialiseerde kantoren focussen zich op alle profielen die snel inzetbaar moeten zijn binnen de retail en hospitality-sector.

Office & sales
Office & sales

Of u nu op zoek bent naar een allround administratief bediende, een onthaalmedewerker of een commercieel talent, via Accent haalt u ze snel en gemakkelijk in huis. Via diepgaande profielanalyses gaan wij op zoek naar kandidaten met de juiste competenties en talenten. Binnen deze sector hebben we kantoren die gespecialiseerd zijn in vastgoed, de gezondheidsindustrie, de automotive sector, en dienstverleningsorganisaties.

Transport & logistiek
Transport & logistiek

In bepaalde regio’s, zoals havengebieden, is de vraag naar logistieke medewerkers heel hoog. Onze gespecialiseerde kantoren hebben dan ook heel wat ervaring met het aanwerven van zowel bedienden- als arbeidsprofielen in de logistieke sector. Van transportplanners, douanedeclaranten tot chauffeurs van internationale cargo’s met chemicaliën, wij maken de ideale match tussen de job en de kandidaat.

Foreign recruitment

30% van de meer dan 25000 mensen die Accent dagelijks tewerkstelt, heeft een internationale achtergrond. Om die grote groep zo goed mogelijk te begeleiden, hebben we sinds 2008 gespecialiseerde Accent Foreign-kantoren opgericht.

Met Accent Foreign slaan we de brug tussen knelpuntberoepen die traag ingevuld geraken en de vele buitenlandse talenten binnen en buiten België die op zoek zijn naar een stabiele en financieel interessante job. Door hun opleiding en ervaring zijn buitenlandse medewerkers vaak meteen inzetbaar.

Large accounts

Naast de sector vergt ook de aard van de organisatie vaak een andere aanpak. Denk maar aan de korte lijnen binnen een kmo, of aan grote decentrale organisaties of centrale organisaties met veel rondreizende medewerkers.

Bedrijven met meerdere vestigingen worden beheerd door onze afdeling Large accounts. Zij zijn de link tussen de regionale kantoren en deze bedrijven.

Accent doet meer dan rekruteren alleen

Als HR-partner ondersteunen en inspireren we u graag met onze expertise. 

Ontdek onze diensten