UNSUCK WORK

Ben jij op zoek naar een nieuwe job?

Laat ons u helpen bij het vinden van toptalent

Bent u op zoek naar HR-oplossingen die passen bij uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.

Unsuck

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Accent

Work

Handige artikels

Wettelijke feestdagen van 2024 in België
De wettelijke feestdagen van 2024 in België
23-05-2024

Een dagje extra thuis bovenop jouw wettelijke vakantiedagen? Yep, met de wettelijke feestdagen in België breien we zomaar even 10 extra vrije dagen aan jouw standaardverlof. Ken jij ze allemaal? We lijsten ze graag voor je op, zo kan jij ze meteen in je agenda blokkeren.

  • Lees verder
WorkID
Accent zet mee schouders onder WorkID van Federgon
23-11-2023

Roeselare, 27 oktober 2023 – Federgon, de federatie van HR-dienstverleners, lanceert vandaag het WorkID-platform. WorkID is een universeel en neutraal paspoort naar werk en biedt kandidaten op een eenvoudige manier de kans om relevante persoonlijke gegevens ter beschikking te stellen aan door henzelf geselecteerde uitzendbureaus.

  • Lees verder
Medewerkers gemotiveerd houden doet u zo
Medewerkers gemotiveerd houden doet u zo
09-11-2023

Hoe herkennen we een gemotiveerde medewerker? Op die vraag hebben de meeste HR managers of recruiters vaak al snel een antwoord klaar. Hoe ze ervoor zorgen dat hun medewerkers ook gemotiveerd blijven? Dat antwoord ligt al wat minder voor de hand. Samen met Vlerick Business School organiseerden we een masterclass over het belang van een motiverende werkomgeving om mensen langer aan boord te houden. Dit is wat wij onthouden.

  • Lees verder
lichaamstaal sollicitatie
SolliciterenSollicitatiegesprek
Lichaamstaal tijdens je sollicitatie: zó maak je het verschil!
30-07-2015

Een sollicitatiegesprek is niet alleen een letterlijk gesprek, maar ook een non-verbale dialoog. Je lichaamstaal verklapt veel over wie je bent en recruiters hechten er dan ook bijzonder veel belang aan. Wil je bewijzen dat de job écht iets voor jou is? Dan is een overtuigende lichaamstaal een must. Ontdek hier enkele handige tips voor je lichaamstaal op sollicitatie! 

  • Lees verder

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Begin jij zo stilaan uit te kijken naar iets nieuws, omdat je huidige job je niet meer die voldoening van weleer kan bieden? Of zou je het liefst van al je carrière een volledig nieuwe wending geven? Dan ben je bij Accent aan het juiste adres. Wij gaan met veel plezier samen met jou op zoek naar die ene job die jou op het lijf is geschreven!

Of je nu woont in het meest westelijke dorpje van West-Vlaanderen of ergens langs de Belgisch-Duitse grens in Limburg, wij zien het als onze missie om je aan een job te helpen waar je elke dag goedgezind van wordt. Goed nieuws dus als jij niet graag elke dag uren in de file staat: wij helpen je met veel plezier aan een leuke job dicht bij huis. Of je nu op zoek bent naar vacatures in Gent, Antwerpen, Mechelen, Leuven of Kortrijk ligt, wij hebben sowieso een kantoor in de buurt met medewerkers die je graag verder helpen.

In onze vacaturedatabank vind je gegarandeerd een job die bij je past: ons aanbod gaat van jobs in de bouw en jobs in de logistieke sector tot administratieve vacatures, technische jobs, IT-jobs, enzovoort. Met meer dan 13 000 openstaande vacatures, zijn we zeker dat er gegarandeerd een vacature tussen zit die jou op het lijf geschreven staat. Misschien is een job als metser, verkoper/verkoopster of chauffeur CE helemaal iets voor jou!

En dat is nog niet alles. Bij Accent vind je geen gewone interim jobs, maar wel jobs die uitzicht bieden op een vast contract. Daarnaast gaan wij ook op zoek naar een bedrijf waar jij je thuis voelt, met een bedrijfscultuur waar jij je volledig in kan vinden. Wij nemen jouw profiel als startpunt en gaan steeds heel gericht op zoek naar de job die jou het meest ligt. Als we daarvoor aan bestaande vacatures moeten sleutelen, dan nemen we dat er met veel plezier bij.

Met een netwerk dat uit meer dan 230 kantoren bestaat, kunnen we garanderen dat we jou een leuke job dicht bij huis kunnen bezorgen. Als jij op zoek bent naar een job in Brugge en fan bent van die typische West-Vlaamse mentaliteit, dan kunnen we je vast verder helpen. Hou jij meer van een internationale omgeving, dan hebben we ook heel wat openstaande vacatures in Brussel waar jij op kan solliciteren. Kan er voor jou niets tippen aan die heerlijke, Limburgse vlaaien, dan vinden we vast ook wel een geweldige job voor jou in Maaseik of in Hasselt.

Solliciteren bij Accent kan op verschillende manieren. Zo kan je op deze website een kijkje nemen tussen alle openstaande vacatures, waar je heel eenvoudig jobs kan selecteren naargelang jouw interesses en je woonplaats, maar je kan ook onze MyAccent app downloaden (iOS of Android) om gewoon vanuit je sofa je zoektocht naar die droomjob verder te zetten. Daarnaast is het ook een optie om rechtstreeks contact op te nemen met de kantoren van Accent. Onze gedreven en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens je volledige sollicitatieproces.

Ben jij klaar om te solliciteren op die ene vacature waar je hart sneller van gaat slaan? Ready, set, go! Veel succes!