Poste vacant
kok
Possibilité fixe
4790c2ec-0cd8-4c4a-81b4-f4439fb73316
nl
FULL_TIME
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Employé
Employé
Jour,
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
498325
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Heb je interesse maar ben je nog niet helemaal over de streep getrokken?
Dit hebben wij te bieden:
Dit hebben wij te bieden:
- Snelle opstart
- Een mooi project om je schouders onder te zetten
- Een job waarbij de werkuren en dagen in zekere mate bespreekbaar zijn
- Je dag start rond 10h30 tot 14h30 en van 18h tot 21h30
- Loon volgens ervaring en barema, loonvork tussen 19 en 22 euro per uur
- Toffe werksfeer
Description de l'emploi
We zijn op zoek naar een ervaren kok die de keuken van dit hotel naar een hoger niveau kan tillen, onderstaande zullen je voornaamste taken zijn:
- Naast je taken aan de stoof help je ook mee aan de voorbereidingen
- Samen met je keukenteam zorg je voor een vlotte service
- Dit doe je door gerichte taken te geven en alles op te volgen
- Je doet bestellingen voor je keuken en controleert of deze correct zijn
- Je stelt dagmenu's op
- Je bedenkt seizoensgebonden suggesties die je aan je kaart kan toevoegen
Votre profil
Naast ervaring als kok zoeken wij iemand die over volgende eigenschappen beschikt:
- Je kan een team aansturen
- Je hebt ambitie om de keuken naar een hoger niveau te tillen
- Je bent creatief en kan een eigen menu samenstellen
- Je kan zelfstandig werken, op maandag en woensdag sta je alleen in de keuken
- Je hebt een passie voor horeca en koken
- Samen met de verantwoordelijken van het hotel zie je het zitten om je schouders onder het project te zetten
- Je kan in het weekend werken (op zondagavond ben je thuis)
- Service coupé is geen probleem voor je
Informations sur l'entreprise
Onze klant verwelkomt het cliënteel graag in stijl en biedt hen het comfort en de service voor een heerlijk verblijf.
Gasten kunnen in het restaurant van het aparthotel terecht voor een verrukkelijk ontbijt, lunch of diner. Er is een uitgebreide kaart maar ook de suggesties kunnen velen bekoren. Alle gerechten worden dagvers (en met veel liefde) bereid door het keukenteam.
Gasten kunnen in het restaurant van het aparthotel terecht voor een verrukkelijk ontbijt, lunch of diner. Er is een uitgebreide kaart maar ook de suggesties kunnen velen bekoren. Alle gerechten worden dagvers (en met veel liefde) bereid door het keukenteam.
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
19.28 - 22.09 / heure
6/6/2025
Flandre Occidentale
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Employé
Employé
Jour,
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
498325
Postuler maintenant
Entrez vos informations personnelles ci-dessous ou récupérez-les automatiquement via WorkID.