Accent is partner van Happiness@Work Conference 2022

18-10-2021
Happiness @ work conference

Een event waarop HR managers en CEO's ondergedompeld worden in een waaier aan inspirerende inzichten en learnings rond wellbeing, werkplezier- en geluk.


Medewerkers die zich goed voelen in hun job, boeken betere resultaten. U heeft er als werkgever alle belang bij om het werkplezier van medewerkers te bevorderen. Werkplezier creëren, dat doen we bij Accent elke dag door uitzendmedewerkers de jobs voor te stellen die echt bij hen passen, in een werkomgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn.

En wat we verkondigen dragen we ook zelf uit. Werkplezier zit in het DNA van Accent. Als pionier in werkplezier delen we onze ervaringen graag met bedrijven die werkgeluk hoog op de agenda zetten.

Laat u inspireren door topexperts

Daarom zet Accent graag haar schouders onder Happiness@Work - Conference 2022. Een event waarop HR managers en CEO's ondergedompeld worden in een waaier aan inspirerende inzichten en learnings rond wellbeing, werkplezier- en geluk.

Anouk Lagae, CEO van Accent, deelt er het podium met nationale en internationale keynote sprekers in de prachtige eventaccommodaties van de Koning Elizabethzaal in Antwerpen.

In onze missie om werkplezier bovenaan de agenda's te krijgen in alle organisaties nodigen we u graag uit.

Schrijf in en win! 

Schrijf in met de code ’Accent’ en neem deel met 10% korting. De eerste 100 deelnemers die zich inschrijven maken bovendien kans op een extra dosis bagage in aanloop naar een cultuur met meer werkplezier.

  1. Win één van de vijf boekenpakketten met daarin de bestsellers van de internationale sprekers. 
  2. Win een gratis workshop 'How to become an employer of choice' met de experten van Insilencio.

Join our mission. Join Happiness@Work Conference 2022.

Inschrijven