Oops: This vacancy is not available in English

vacancy
Meewerkend Chef atelier - Machinebouw

StatuteStatute:Worker
Functional domainFunctional domain:Engineering & Production
UpdateUpdate:11/4/2024
ProvinceProvince:Flemish Brabant
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferenceReference: 294229
SalarySalary: 15.00 - 19.00 / hour
Ben jij de persoon die ons team kan aansturen en ervoor kan zorgen dat onze productieafdeling als een geoliede machine draait? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je houdt niet alleen toezicht op de productie van onderdelen en assemblages, maar je zorgt er ook voor dat onze cliënten en dienstverleners altijd tevreden zijn met de resultaten. Je zorgt ervoor dat onze leveringen op tijd zijn, de kwaliteit van onze producten top is, en dat we altijd binnen ons budget blijven.

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het behalen van onze productiedoelstellingen op korte en middellange termijn, maar je bent ook de expert op het gebied van fabricagemethodes. Je zorgt ervoor dat onze productieplannen altijd up-to-date zijn en dat onze werkinstructies makkelijk te begrijpen zijn.

Je bent niet alleen de baas van ons productieapparaat, maar je zorgt er ook voor dat we altijd blijven verbeteren. Je bedenkt nieuwe manieren om onze productiecyclus te verkorten en past onze werkmethoden aan om ons aan te passen aan nieuwe bestellingen.

Kortom, je bent de alles-in-één productieleider die ons team nodig heeft! Dus als je denkt dat je de perfecte mix bent van competentie en humor, stuur ons dan je cv en wie weet zien we je snel op ons kantoor in Aalst!
Approval number: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversity and inclusion are important to Accent. No matter who or what you are, or what you stand for, it is your talents that make all the difference.