Poste vacant
Allround horecamedewerker
Possibilité fixe
4790c2ec-0cd8-4c4a-81b4-f4439fb73316
nl
PART_TIME
30/5/2025
Flandre Occidentale
Horeca & tourisme
Manager horeca
Travailleur
Travailleur
Jour
-
Temps partiel (1030 - 2130 heure)
485425
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Vul jij de vacature van allround horecamedewerker bij dit restaurant van een hotel in Gent in?
Dan mag je je hieraan verwachten:
Dan mag je je hieraan verwachten:
- Loon wordt bekeken naar werkervaring en relevantie
- PT job van ongeveer 27h per week, met een mogelijkheid tot meer uren
- Fijn team, waarbij je de ruimte krijgt om te groeien
- Werken in centrum Gent
Description de l'emploi
Een greep uit je taken pakket als allround horeca medewerker.
Je draait mee in zowel het keukenteam als het team in de zaal:
In de keuken werk je:
maandag 10h30 - 14h en 18h - 21h30
woensdag 10h30 - 14h
in de zaal werk je:
woensdag 18h tot 22h
donderdag 10h - 15h en 18h - 22h
zondag van 11h30 - 15h
Je draait mee in zowel het keukenteam als het team in de zaal:
- Keuken:
- Groenten en fruit kuisen, wassen, schillen, snijden, koken
- Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten, salades
In de keuken werk je:
maandag 10h30 - 14h en 18h - 21h30
woensdag 10h30 - 14h
- Zaal:
- Bestellingen opnemen en invoeren in de kassa
- Dranken en maaltijden inzetten en klaarzetten, afruimen, zaalafwas doen
- Aanvullen van verbruikte dranken
- Uitleg geven over gerechten aan klanten
in de zaal werk je:
woensdag 18h tot 22h
donderdag 10h - 15h en 18h - 22h
zondag van 11h30 - 15h
Votre profil
Voor de vacature als allround horecamedewerker zoeken we iemand die:
Kom jij ons team versterken?
- Ervaring hebt binnen de horeca
- Nederlands en Engels spreekt en begrijpt
- Veel goesting hebt om te werken in een veelzijdige rol
- Flexibel bent in je werkuren
- Je kan in het weekend werken
- Klantgericht bent en graag uitleg geeft over gerechten aan klanten
Kom jij ons team versterken?
Informations sur l'entreprise
Onze klant verwelkomt het cliënteel graag in stijl en biedt hen het comfort en de service voor een heerlijk verblijf.
Gasten kunnen in het restaurant van het hotel terecht voor een verrukkelijk ontbijt, lunch of diner. Er is een uitgebreide kaart maar ook de suggesties kunnen velen bekoren. Alle gerechten worden dagvers (en met veel liefde) bereid door het keukenteam.
Gasten kunnen in het restaurant van het hotel terecht voor een verrukkelijk ontbijt, lunch of diner. Er is een uitgebreide kaart maar ook de suggesties kunnen velen bekoren. Alle gerechten worden dagvers (en met veel liefde) bereid door het keukenteam.
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
30/5/2025
Flandre Occidentale
Horeca & tourisme
Manager horeca
Travailleur
Travailleur
Jour
-
Temps partiel (1030 - 2130 heure)
485425
Postuler maintenant
Entrez vos informations personnelles ci-dessous ou récupérez-les automatiquement via WorkID.
chargement