Poste vacantChef de Partie , Souschef | LennikSint-Martens-LennikPossibilité fixe
1644800e-dae0-4901-80fd-5f6403c37242
nl
FULL_TIME
16.00 - 20.00 / heure
9/10/2024
Brabant Flamand
Brabant Flamand
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Jour,
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
459412
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Als chef de partie , souschef te Lennik kan je rekenen op:
- Parkeergelegenheid
- Een te bespreken loon in functie van ervaring, diploma
- Een te bespreken uurrooster in functie van reservaties restaurant
- Een leuk familiebedrijf waar niemand slechts een nummer is
- Leermogelijkheden van een ervaren chef
- Een vast contract na positieve evaluatie
Description de l'emploi
Als chef de partie, souschef te Lennik zal je:
Uurrooster : Vrijdag: middag en avond
Zaterdag: avond (keuken start om 15:00 uur)
Zondag: van 11:00 uur tot 's avonds (inclusief middageten met het team)
Maandag: middag en avond
Dinsdag, woensdag en donderdag gesloten (donderdag kan voor mise en place)
- Ondersteunen van de Chef bij de dagelijkse keukenactiviteiten.
- Helpen bij het stroomlijnen van de keukenoperaties en zorgen dat alles soepel verloopt.
- HACCP en keukenhygiëne naleven.
- Toepassen van verplichte hygiënemaatregelen.
- Zorgdragen voor een schone en geordende keuken.
- Bijdragen aan en ontwikkelen van nieuwe gerechtcreaties en menuwijzigingen.
- Inspelen op seizoensgebonden producten en trends.
- Waarborgen van consistente kwaliteit van de geserveerde gerechten.
- Samenwerken met zaalpersoneel voor een vlotte en kwalitatieve service.
Uurrooster : Vrijdag: middag en avond
Zaterdag: avond (keuken start om 15:00 uur)
Zondag: van 11:00 uur tot 's avonds (inclusief middageten met het team)
Maandag: middag en avond
Dinsdag, woensdag en donderdag gesloten (donderdag kan voor mise en place)
Votre profil
Als Chef de Partie, Souschef te Lennik herken je jezelf in onderstaande:
- Ervaring en opleiding: Minimaal 3 jaar ervaring in een keukenfunctie of een diploma hotelschool.
- Vaardigheden: Uitstekende kookvaardigheden, organisatorische capaciteiten, creatief en innovatief, oog voor detail, goed kunnen samenwerken, stressbestendig en flexibel.
- Taalvaardigheden: Goede kennis van Nederlands of Engels is vereist, kennis van Frans met basis Nederlands is ook een mogelijkheid.
Informations sur l'entreprise
Bij onze klant te Lennik kan je terecht voor een eerlijk, verfijnd gastronomisch moment in een sfeervolle omkadering. Met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten serveren ze Frans-Belgische keuken.
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
16.00 - 20.00 / heure
9/10/2024
Brabant Flamand
Brabant Flamand
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Jour,
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
459412