Poste vacant
Chef gérant - Fulltime - Brussel
Possibilité fixe
282a5c57-55e5-4d3f-a248-1060c53b51a3
nl
FULL_TIME
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Bij ons maak je deel uit van een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Je komt terecht in een enthousiast team van foodies. Dit met verschillende sterktes en één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten.
Daarnaast krijg je ook bij deze job:
· Een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
· Tewerkstelling bij een snelgroeiend cateringbedrijf dat mee aan de toekomst van haar medewerkers denkt;
· Een correcte verloning;
· Een goede werk-privébalans: je werkt telkens van maandag tot vrijdag, in het weekend ben je vrij (sporadisch avondactiviteiten voor recepties of events);
· Een job met een sterke maatschappelijke drive.
Daarnaast krijg je ook bij deze job:
· Een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
· Tewerkstelling bij een snelgroeiend cateringbedrijf dat mee aan de toekomst van haar medewerkers denkt;
· Een correcte verloning;
· Een goede werk-privébalans: je werkt telkens van maandag tot vrijdag, in het weekend ben je vrij (sporadisch avondactiviteiten voor recepties of events);
· Een job met een sterke maatschappelijke drive.
Description de l'emploi
Sturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers;
· Activiteiten in de keuken organiseren en de samenwerking regelen;
· Bereiden van creatieve gerechten;
· Organiseren van de mis-en-place;
· De dienst in goede banen leiden en gerechten doorgeven;
· Je bedenkt orginele ideeën, oplossingen en methodes
· Zorgen voor een vlotte service;
· Waken over de kwaliteit van alle gerechten en over het respecteren van de Foodcode binnen het concept;
· Zorgen voor een zo goed mogelijkfoodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om gezonde maaltijden te bereiden;
· Administratieve taken opvolgen: leverbonnen, facturatie, personeelsuren,..
· Activiteiten in de keuken organiseren en de samenwerking regelen;
· Bereiden van creatieve gerechten;
· Organiseren van de mis-en-place;
· De dienst in goede banen leiden en gerechten doorgeven;
· Je bedenkt orginele ideeën, oplossingen en methodes
· Zorgen voor een vlotte service;
· Waken over de kwaliteit van alle gerechten en over het respecteren van de Foodcode binnen het concept;
· Zorgen voor een zo goed mogelijkfoodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om gezonde maaltijden te bereiden;
· Administratieve taken opvolgen: leverbonnen, facturatie, personeelsuren,..
Votre profil
De wereld van eten en drinken heeft geen geheimen voor jou! Als Chef Gérant ben je hands-on, denk je graag mee en zet je ideeën vlot om in leuke bereidingen. Je gaat dagelijks gestructureerd te werk en je werkt precies en zorgvuldig.
Informations sur l'entreprise
Onze klant is een betrouwbare en flexibele facilitaire partner, die als het ware een One Stop Service-keuzehanteert. Bij hen kan je terecht voor schoonmaak, security, catering, receptiediensten en facility management. Met een sterk Nederlands familiebedrijf als fundering, focussen wij op continuïteit en vernieuwing.
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
21.33 - 24.97 / heure
22/10/2024
Bruxelles-Capitale
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Employé
Employé
Jour
-
Temps plein
449582
Postuler maintenant
chargement