Poste vacantHulpkok Koude KantGeelPossibilité fixe
1bf51f40-f7e5-4709-a750-80a3bd16dc44
nl
FULL_TIME
15.00 - 16.00 / heure
16/11/2024
Anvers
Anvers
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
452592
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
- Het loon is bespreekbaar tot op een bepaald niveau natuurlijk.
- Er zullen nieuwe werelden opengaan, letterlijk en figuurlijk.
- Je begint met een wekelijks loon en daarop ook nog eens maaltijdcheques van €8.
- Je gaat de kans krijgen om jezelf echt te ontplooien als hulpkok, mede ook door de vele variatie .
- De kans om ooit door te groeien.
- Kledijvergoeding.
Description de l'emploi
Wij zijn op zoek naar een sterke hulpkok met minstens 2 jaar ervaring in de keuken om ons vast keukenteam bij te staan.
We geven je verantwoordelijkheid over de koude kant. Hulpkok is een functie met heel veel variatie en voornamelijk 'the best of both worlds': je zult namelijk zowel de voorgerechten, koude bereidingen van de hoofdgerechten als de desserts doen. Hoe leuk is dat?
Als je de hygiëneregels goed toepast en de voorraden ook in de gaten houdt, zien wij een samenwerking zeker zitten!
We geven je verantwoordelijkheid over de koude kant. Hulpkok is een functie met heel veel variatie en voornamelijk 'the best of both worlds': je zult namelijk zowel de voorgerechten, koude bereidingen van de hoofdgerechten als de desserts doen. Hoe leuk is dat?
Als je de hygiëneregels goed toepast en de voorraden ook in de gaten houdt, zien wij een samenwerking zeker zitten!
Votre profil
Wat is het profiel dat we nu zoeken?
(zout en suiker ziet er namelijk hetzelfde uit)
(ook al moet je het onderste knopje al eens open zetten.)
(naar wie moet je anders de pannen smijten?)
- Je proeft het verschil tussen zilt en zoet!
(zout en suiker ziet er namelijk hetzelfde uit)
- Een koksvest past je als gegoten!
(ook al moet je het onderste knopje al eens open zetten.)
- Je werkt graag in een team!
(naar wie moet je anders de pannen smijten?)
- Een opleiding is niet nodig, de beste leerschool blijft nog altijd de werkvloer! (started from the bottom now we're here.)
- Een goed humeur is altijd leuk, zure room gebruiken we niet veel!
Informations sur l'entreprise
Onze klant is een traditionele brasserie in Geel die zich definieert door zijn specialisatie in verschillende keukens. Een toffe zaak met een nog toffer team.
Heb je interesse?
014/337472 of geel.horecaretail@accentjobs.be
Heb je interesse?
014/337472 of geel.horecaretail@accentjobs.be
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
15.00 - 16.00 / heure
16/11/2024
Anvers
Anvers
Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
452592
Postuler maintenant
chargement