Poste vacant
Kok grootkeuken (opstart maart)
Possibilité fixe
74f9320b-7cc9-4c22-826e-d839e8da4c3b
nl
FULL_TIME
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Employé
Employé
Jour,
Samedi
-
Temps plein
481350
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Voor onze vacature van kok grootkeuken voor de regio van Herselt wil de zaakvoerder graag stabiliteit geven en werkzekerheid .
Zo kunnen ze ook nog een leuk en gezellig team aanbieden en je komt terecht in een losse sfeer.
Als kok werk je in daguren telkens van dinsdag tot vrijdag van 7 uur tot 16 uur en zaterdag van 7 uur tot 13 uur .
De kok grootkeuken kan dus een goede werk-privé balans hebben omdat je zondag en maandag vrij hebt en op zaterdagen werk je slechts tot 13 uur .
Er zijn ook mogelijkheden om wat extra uurtjes te maken en zeker tijdens de feestdagen.
Je krijgt een loon tussen de 2000 euro en de 2200 euro netto per maand om te starten .
Het loon wordt aangevuld met eco-cheques en personeelskorting.
collectieve sluitingen : krokusverlof ,herfstvakantie en 3 weken bouwverlof .( 1 week onbetaald)
Zo kunnen ze ook nog een leuk en gezellig team aanbieden en je komt terecht in een losse sfeer.
Als kok werk je in daguren telkens van dinsdag tot vrijdag van 7 uur tot 16 uur en zaterdag van 7 uur tot 13 uur .
De kok grootkeuken kan dus een goede werk-privé balans hebben omdat je zondag en maandag vrij hebt en op zaterdagen werk je slechts tot 13 uur .
Er zijn ook mogelijkheden om wat extra uurtjes te maken en zeker tijdens de feestdagen.
Je krijgt een loon tussen de 2000 euro en de 2200 euro netto per maand om te starten .
Het loon wordt aangevuld met eco-cheques en personeelskorting.
collectieve sluitingen : krokusverlof ,herfstvakantie en 3 weken bouwverlof .( 1 week onbetaald)
Avantages sociaux
Ecochèques
Description de l'emploi
Voor onze vacature van kok grootkeuken ben je vooral bezig met het koken .
Als kok zal je vooral focussen om verse traiteur gerechten,maar in grotere schaal waarbij je dan onder grootkeuken zal werken .
Naast het koken zal je ook creatief moeten kunnen omgaan met de overgebleven stock en daar een heerlijke combinatie van gaan maken .
Als kok van de traiteurafdeling heb je ook een aantal handelingen die je zal uitvoeren om je takenpakket compleet te gaan maken .Wat zal je dan nog moeten doen ?
Als kok zal je vooral focussen om verse traiteur gerechten,maar in grotere schaal waarbij je dan onder grootkeuken zal werken .
Naast het koken zal je ook creatief moeten kunnen omgaan met de overgebleven stock en daar een heerlijke combinatie van gaan maken .
Als kok van de traiteurafdeling heb je ook een aantal handelingen die je zal uitvoeren om je takenpakket compleet te gaan maken .Wat zal je dan nog moeten doen ?
- Je zorgt voor de verwerking van de inkomende goederen en stockeert deze in de frigo's en diepvries.
- Je maakt aantrekkelijk traiteur gerechten en zal deze in plastiek bakjes verdelen .
- Je weegt de goederen af .
- Je zorgt dat de maaltijd verpakt zijn door gebruik te maken van een vacuümmachine en inpakmachine.
- Je etiketteert de afgewerkte artikelen en legt deze in de toonbank van de winkel .
- Na het werk zorg je ervoor dat al het gebruikte materiaal proper is en de volgende dag weer netje aan de slag kan .
Votre profil
Voor onze vacature van kok grootkeuken zoeken we een kandidaat die zich makkelijk kan verplaatsen in de regio van Herselt .
Als kandidaat kok grootkeuken zou je ook moeten kunnen samenwerken in een klein team van 3 tot 4 mensen .
We verwachten ook van de nieuwe kok dat hij zelfstandig de maaltijd kan bereiden en zich kan houden aan bepaalde recepten.
Als kok in de traiteurafdeling mag je ook creatief te werk gaan omdat je ook wel eens stock over hebt en zou je in staat moeten zijn om de ingrediënten te kunnen combineren en er iets lekkers van te maken .
Ben je een souschef ,chef of misschien een hulpkok die echt goed zelfstandig te werk kan gaan als het gaat over koken ,dan ben je een ideale kandidaat .
Wij zoeken geen kandidaten die al de diploma's hebben,maar iemand die de ervaring heeft in een grootkeuken .Het diploma of kennis is mooi meegenomen natuurlijk.
Ken je ook iets van allergenen?Top ,dit is zeker een meerwaarde!
Als kandidaat kok grootkeuken zou je ook moeten kunnen samenwerken in een klein team van 3 tot 4 mensen .
We verwachten ook van de nieuwe kok dat hij zelfstandig de maaltijd kan bereiden en zich kan houden aan bepaalde recepten.
Als kok in de traiteurafdeling mag je ook creatief te werk gaan omdat je ook wel eens stock over hebt en zou je in staat moeten zijn om de ingrediënten te kunnen combineren en er iets lekkers van te maken .
Ben je een souschef ,chef of misschien een hulpkok die echt goed zelfstandig te werk kan gaan als het gaat over koken ,dan ben je een ideale kandidaat .
Wij zoeken geen kandidaten die al de diploma's hebben,maar iemand die de ervaring heeft in een grootkeuken .Het diploma of kennis is mooi meegenomen natuurlijk.
Ken je ook iets van allergenen?Top ,dit is zeker een meerwaarde!
Informations sur l'entreprise
Slagerij dat sinds 2010 een vaste meerwaarde is voor de regio .De klanten kunnen er niet enkel terecht voor vers vlees maar ook voor verse traiteurgerechten .De zaak is een familiezaak en ze hebben nog een filiaal in Berchem .
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
2000.00 - 2200.00 / mois
23/4/2025
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Employé
Employé
Jour,
Samedi
-
Temps plein
481350