Vacature
Kok
Kans op vast
4921fca6-dd21-4166-b5db-df7da38c32f0
nl
FULL_TIME
Horeca & toerisme
Keukenmedewerker
Arbeider
Arbeider
Dag,
Zaterdag,
Zondag
-
Voltijds
484814
Wij bieden jou
Voor de vacature van zelfstandige kok of hulpkok is er een vast contract voorzien na uitzendperiode of positieve proefperiode.Hoe snel dat dit kan gebeuren is afhankelijk van je zelfstandigheid .
Als kok werk je in een vast uurrooster die we even met je willen delen :
Uurrooster :
woensdag - vrijdag : 14 uur -21uur
zaterdag en zondag : 12 uur tot 21 uur
Startloon tussen de 16 euro en de 18 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Kunnen werken in een klein team of alleen werkend in de keuken
Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid in de keuken.
Jij bent de baas in de keuken en zorgt voor een vlotte service!
Naast het loon krijg je een aanvulling van ecocheques en kan je 3 x frisdrank nemen .
Eten is inbegrepen bij een langere shift.
Goede sfeer in de zaak .
Kunnen werken in een zeer verzorgde keuken met voldoende apparatuur om de service vlot te kunnen afwerken.
Als kok werk je in een vast uurrooster die we even met je willen delen :
Uurrooster :
woensdag - vrijdag : 14 uur -21uur
zaterdag en zondag : 12 uur tot 21 uur
Startloon tussen de 16 euro en de 18 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Kunnen werken in een klein team of alleen werkend in de keuken
Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid in de keuken.
Jij bent de baas in de keuken en zorgt voor een vlotte service!
Naast het loon krijg je een aanvulling van ecocheques en kan je 3 x frisdrank nemen .
Eten is inbegrepen bij een langere shift.
Goede sfeer in de zaak .
Kunnen werken in een zeer verzorgde keuken met voldoende apparatuur om de service vlot te kunnen afwerken.
Extralegale voordelen
Ecocheques
Functieomschrijving
Voor onze vacature van kok zoeken we een kandidaat die met passie in de keuken wil werken en in de omgeving van Olen kan geraken.
Als kok of als hulpkok kan je eventueel doorgroeien naar chef-kok en zal je takenpakket gevarieerd zijn. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de warme gerechten en je delegeert het team betreffende de afwerkingen en de koude gerechten.
Wanneer je alleen zou staan door omstandigheden moet je ook tegen druk kunnen en zal je zonder problemen de keuken moeten kunnen runnen.
Je werkt van woensdag tem zondag en voor de rest van de dagen ben je thuis. Het takenpakket zal bestaan uit een paar belangrijke zaken:
Het bakken van vlees is belangrijk omdat dit ook één van hun hoofdgerechten zijn in combinatie met steppegras ,waarvoor de klanten speciaal naar de brasserie komen.
Als kok verwacht de zaakvoerster dat je een klein team kan aansturen aan de pas, afwas en de koude kant.
Je zal geen bestellingen moeten doen, maar zorgt er wel voor dat de frigo's nagekeken zijn en dat je voldoende stock laat voorzien door de zaakvoerster. Hiervoor zal je zelf een inventaris uitvoeren en het nodige doorgeven aan de zaakvoerster.
1 keer per maand kom je met de zaakvoerster en het team samen om alle werkpunten en positieve punten te bespreken, dit zal je doen door gebruik te maken van een open en eerlijke communicatie.
Einde van de shift zorg je ervoor dat de keuken proper is en dat de afwas allemaal gedaan is voor dat de zaak sluit.
Wanneer je creatief wilt zijn of bepaalde gerechten of smaken in gedachten hebt en je zou deze graag willen integreren, dan kan dit zeker allemaal besproken worden. Je maakt dan ook bepaalde suggesties op basis van jouw passie en wat er volgens jou goed zal verkopen.
Als kok of als hulpkok kan je eventueel doorgroeien naar chef-kok en zal je takenpakket gevarieerd zijn. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de warme gerechten en je delegeert het team betreffende de afwerkingen en de koude gerechten.
Wanneer je alleen zou staan door omstandigheden moet je ook tegen druk kunnen en zal je zonder problemen de keuken moeten kunnen runnen.
Je werkt van woensdag tem zondag en voor de rest van de dagen ben je thuis. Het takenpakket zal bestaan uit een paar belangrijke zaken:
Het bakken van vlees is belangrijk omdat dit ook één van hun hoofdgerechten zijn in combinatie met steppegras ,waarvoor de klanten speciaal naar de brasserie komen.
Als kok verwacht de zaakvoerster dat je een klein team kan aansturen aan de pas, afwas en de koude kant.
Je zal geen bestellingen moeten doen, maar zorgt er wel voor dat de frigo's nagekeken zijn en dat je voldoende stock laat voorzien door de zaakvoerster. Hiervoor zal je zelf een inventaris uitvoeren en het nodige doorgeven aan de zaakvoerster.
1 keer per maand kom je met de zaakvoerster en het team samen om alle werkpunten en positieve punten te bespreken, dit zal je doen door gebruik te maken van een open en eerlijke communicatie.
Einde van de shift zorg je ervoor dat de keuken proper is en dat de afwas allemaal gedaan is voor dat de zaak sluit.
Wanneer je creatief wilt zijn of bepaalde gerechten of smaken in gedachten hebt en je zou deze graag willen integreren, dan kan dit zeker allemaal besproken worden. Je maakt dan ook bepaalde suggesties op basis van jouw passie en wat er volgens jou goed zal verkopen.
Jouw profiel
Voor onze vacature kok of hulpkok is het belangrijkste dat je zeer goed tegen de stress kan.
Om je een idee te geven moet je de mogelijkheid hebben om 60 couverts op 3 uur erdoor te krijgen.
Je bent een kok of hulpkok die gestructureerd en planmatig te werk kan gaan omdat er tijdens het weekend een drukte op je kan vallen.
Zorg er dus voor dat je voorbereidingen goed gedaan zijn.
De zaakvoerster zoekt iemand die echt goed is in het bakken van verschillende vleessoorten en visgerechten omdat dit de corebusiness is van de zaak.
Als kok of chef-kok zal je ook soms werken in een team en heb je een rustige communicatiestijl. De keuken sluit dicht bij de zaal aan, dus het is 'not done' om te roepen.
Ze zoeken een rustige persoonlijkheid die ten aller tijden de kalmte kan bewaren.
Spreek je een woordje Spaans of enkel Spaans ?Dan ben je ook zeker welkom !
Om je een idee te geven moet je de mogelijkheid hebben om 60 couverts op 3 uur erdoor te krijgen.
Je bent een kok of hulpkok die gestructureerd en planmatig te werk kan gaan omdat er tijdens het weekend een drukte op je kan vallen.
Zorg er dus voor dat je voorbereidingen goed gedaan zijn.
De zaakvoerster zoekt iemand die echt goed is in het bakken van verschillende vleessoorten en visgerechten omdat dit de corebusiness is van de zaak.
Als kok of chef-kok zal je ook soms werken in een team en heb je een rustige communicatiestijl. De keuken sluit dicht bij de zaal aan, dus het is 'not done' om te roepen.
Ze zoeken een rustige persoonlijkheid die ten aller tijden de kalmte kan bewaren.
Spreek je een woordje Spaans of enkel Spaans ?Dan ben je ook zeker welkom !
Bedrijfsinformatie
Bestaan al 23 jaar in Westerlo en zijn een vaste waarde voor het dorp. In het weekend kan het zeer druk zijn en is er voor 100 plaatsen gezorgd in de brasserie zodat er ook voldoende mogelijkheden zijn voor de klanten. De klanten kunnen steeds al la carte bestellen en als groep kan je er ook zeker terecht. Voor ieder wat wils dus!
Heb je interesse om de uitdaging aan te gaan?
014/337472 of geel.horecaretail@accentjobs.be
Heb je interesse om de uitdaging aan te gaan?
014/337472 of geel.horecaretail@accentjobs.be
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
16.52 - 18.00 / uur
12/5/2025
Horeca & toerisme
Keukenmedewerker
Arbeider
Arbeider
Dag,
Zaterdag,
Zondag
-
Voltijds
484814