Reden 1: Je vindt altijd een gespecialiseerd Accent-kantoor bij jou in de buurt

Waarom we zoveel verschillende Accent-kantoren hebben, vraag jij je misschien af als je rond je heen kijkt in de stad waar je woont. Simpel: omdat wij gespecialiseerde kantoren hebben voor elk type job. Zo hebben we kantoren voor wie iets zoekt in de bouwsector, kantoren waar je terecht kan voor een job in de horeca, tot zelfs kantoren die gespecialiseerd zijn in de automotive sector.

Door deze manier van werken, zijn we er zeker van dat we jouw noden en behoeftes volledig begrijpen en kunnen we voor jou een job zoeken die helemaal bij je past. Ontdek in welke sectoren wij gespecialiseerd zijn en vind het juiste Accent-kantoor bij jou in de buurt.

Reden 2: Bij Accent vind je jobs met uitzicht op een vast contract

Op zoek naar een nieuwe, eerste of betere job? Of is het tijd voor een volledige carrièreswitch? Bij Accent heb je de keuze uit duizenden jobs uit alle sectoren en in alle regio’s van het land. We beginnen vaak met een uitzend- of interimcontract. Dat geeft jou de vrijheid om uit te zoeken of de job wel echt iets voor jou is. Is het wat je ervan had verwacht, dan bieden we je altijd uitzicht op een vast contract. Dat is de afspraak die wij maken met de werkgevers waarmee we samenwerken.

Reden 3: Accent wil jouw job en de hele jobmarkt beter maken

Werk is fantastisch. Maar eerlijk, er zijn ook dingen aan werk die sucken. Daarom wil Accent jouw job en de hele jobmarkt unsucken. Met gelijke kansen voor iedereen. We luisteren naar jou, kijken verder dan je cv en durven dingen voorstellen waar je zelf nog niet aan dacht.

Reden 4: Wij kiezen voor open-minded hiring, met anonieme cv’s

Nog te vaak lopen kandidaten een sollicitatiegesprek mis door onbewuste vooroordelen van bedrijven die op zoek zijn naar talent. En dat pakken wij aan, met open-minded hiring. Wij kiezen voor anonieme cv’s, zodat de focus volledig op jouw kwaliteiten ligt. Geen naam, geen leeftijd, geen discriminatie.

 

Reden 5: Wij hebben een handige app die jouw leven gemakkelijker maakt

Als je via Accent aan de slag gaat, wordt de MyAccent app gegarandeerd jouw nieuwe beste vriend. Een contract ondertekenen? Je gewerkte uren controleren en bevestigen? Chatten met één van onze jobcoaches? Met de MyAccent app kan je het allemaal.