Vacature

Demi-Chef de Partie / Chef de Partie

Kans op vast
16.00 - 20.00 / uur
18/6/2025
Arbeider
Dag,
Zaterdag,
Weekend
-
Voltijds

495485

Wij bieden jou

Voor de functie als Demi-Chef de Partie / Chef de Partie te Asse bieden wij jou:

  • Loon volgens ervaring en barema van PC302

  • Vaste vrije dagen op maandag en dinsdag

  • Zaterdagvoormiddag ben je vrij

  • In samenspraak met het team is zondagavond soms vrij mogelijk

  • Je komt terecht in een leuk, hecht team

  • Je krijgt een goede opleiding en begeleiding van een gepassioneerde chef-kok, zodat je kan doorgroeien als je vandaag nog in de rol van demi-chef zit, of je verder kan verdiepen als volwaardig chef de partie


Een duidelijke uurregeling:

  • Maandag t.e.m. vrijdag: 9u00 – 15u00 / 18u00 – 22u30

  • Zaterdag: 15u30 – 22u30

  • Zondag: 10u00 – 22u00


Functieomschrijving

Voor de job als Demi-Chef de Partie / Chef de Partie ziet je takenpakket er als volgt uit:

  • Je bent verantwoordelijk voor een eigen partie (koude keuken, warme keuken of garnituren, afhankelijk van je ervaring).

  • Je bereidt gerechten volgens de kwaliteitsstandaarden en recepturen.

  • Je zorgt voor een nauwkeurige mise-en-place.

  • Je helpt mee bij het ontvangen, controleren en stockeren van leveringen.

  • Je leeft de HACCP-regels correct na.

  • Je ondersteunt de souschef en chef bij het uitwerken van nieuwe suggesties en menu’s.

  • Je werkt actief mee aan orde, netheid en teamgeest in de keuken.


Jouw profiel

Voor de vacature van Demi-Chef de Partie / Chef de Partie te Asse ben je:

  • Ervaren in een professionele keuken (bij voorkeur in brasserie of restaurant).

  • Zelfstandig, maar ook een echte teamplayer.

  • Stressbestendig en goed georganiseerd.

  • Gepassioneerd door verse en seizoensgebonden producten.

  • Flexibel naar werkuren (weekend- en avondwerk schrikt je niet af).

  • In het bezit van een diploma keuken of gelijkwaardig door ervaring.


Bedrijfsinformatie

Onze klant is een gerenommeerde brasserie met een verfijnde kaart en een unieke ligging in het groen. De focus ligt op Belgische en Franse klassiekers, verrijkt met seizoensproducten zoals wild, kreeft, asperges en hoppescheuten. Alles wordt dagvers bereid met liefde voor het vak. Je komt terecht in een warme, professionele werkomgeving met oog voor kwaliteit, respect en samenwerking.

Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.