vacature
Account Manager

StatuutStatuut:Employé
Functioneel domeinFunctioneel domein:Ressources humaines
UpdateUpdate:2/2/2024
ProvincieProvincie:Flandre Occidentale
Contract typeContract type: Possibilité fixe
ReferentieReferentie: 302204
SalarisSalaris: 2100.00 - 2900.00 / maand
Rekrutering: het is een vak apart, maar dat maakt het net zo boeiend. Zeker wanneer je de persoon bent die de drang voelt om je te onderscheiden, om mee te draaien op een high-endmarktsegment en graag naam wil maken binnen de sector. Accent biedt deze kans daar wij ons richten op uitzend en selectie van Office&Sales-profielen. Jij neemt geen genoegen met de titel van generalist. Jij gaat voor specialisatie, ‘werken op maat’ is jouw lijfspreuk.

Binnen Accent krijg je de ruimte om van elke kandidaat een turnkeyproject te maken waarin jij het proces opstart, in goede banen leidt en succesvol oplevert op je eigen manier. Met je integere, maar tevens gedreven spirit weet je het vertrouwen van zowel de klant als de kandidaat te winnen. Voeg daar enkele snuiven commerciële feeling en een dozijn mespunten aan expertise aan toe en je waadt kortelings door het leven als Account Manager binnen onze groeiende onderneming.
Voel je het intussen binnenin al branden van nieuwsgierigheid en vind je deze geforceerde, doch ingenieuze woordspelingen zodanig vergezocht dat je momenteel een zucht slaakt? Goed nieuws: dan pas je eens te meer binnen ons team.

We zijn namelijk op zoek naar een collega die met de gepaste kwinkslag en professionaliteit de onontbeerlijke schakel tussen onze kandidaten en klanten vormt. Als Account Manager breng je de noden van de klant in kaart en op basis daarvan zoek je de gepaste kandidaat. Omgekeerd geldt hetzelfde: je detecteert de noden van de kandidaat en begeleidt deze in het volledige traject richting een gepaste uitdaging. Je werkt volledig op maat van de kandi in de zoektocht naar een gepaste uitdaging. In deze job heb je impact op het hele proces, zowel langs kandidaat- als klantzijde.

Als Account manager sta je in voor het uitbouwen van een mooie klantenportefeuille en relaties tussen de bedrijven en de kandidaten;


  • je beheert je kantoor alsof het je eigen zaak is

  • samen met jouw team stel je uitdagende doelstellingen op

  • je switcht vlot tussen jouw rol als coach, manager of leider

  • door middel van telefonische prospectie krijgt jouw agenda vorm

  • als een echte farmer en hunter bezoek je een 3tal klanten of prospecten per dag in de engineering sector

  • met jouw uitstekende sales-technische skills haal je vacatures binnen bij de klant

  • je maakt analyses, budgetteringen en doet aan forecasting

  • wekelijks rapporteer je aan de Area Sales Director


Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
MIRELA COCA

MIRELA COCA

Business Unit Manager International Inflow & Support

Solliciteren voor Account Manager