vacature
Sales Consulent

StatuutStatuut:Bediende
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & verkoop
UpdateUpdate:27/2/2024
ProvincieProvincie:West-Vlaanderen
Contract typeContract type: Kans op vast
ReferentieReferentie: 309103
SalarisSalaris: 2200.00 - 3800.00 / maand
Wat je doet als Sales Consultant

  • Je zoekt actief naar getalenteerde professionals binnen een bepaald vakgebied via onze databank, social media, jobboards, …

  • Dankzij jouw enthousiasme neem je de kandidaat mee op sleeptouw en leer je hem/haar op alle vlakken kennen.

  • Als jobcoach begeleid je de kandidaat doorheen de verschillende fasen van het sollicitatieproces

  • Met de nodige durf en sales-technische skills haal je de vacatures binnen en overtuig je de klant van een samenwerking met Accent.

  • Je bouwt een netwerk op in de regio. vanuit je expertise overtuig je bedrijven van het Accent verhaal. Zowel hunting als farming spreken je aan.

  • Je wordt gedreven door een doel en de kick naar resultaat.



Als Sales Consultant heb je een 360° functie van waaruit je vertrekt bij de zoektocht naar kandidaten, maar waar je ook zelf de baan op gaat naar klanten en prospecten toe.

Starten doe je dagelijks met een briefing samen met je collega's. Zo breng je de noden van klanten in kaart en op basis daarvan zoek je de gepaste kandidaten via de verschillende jobboards; jobat, vdab, stepstone, ... Via verschillende interviewtechnieken leer je de kandidaat face-to-face of digitaal kennen. Nadien giet je het profiel van je kandidaat samen met verwerkte testen en referenties in een dossier/selectierapport.

Gewapend met de nodige guts en sales-technische skills, neem je het heft in handen en pitch je de kandidaat telefonisch naar klanten en prospects. Je neemt je kandidaat mee op sleeptouw in het contacten leggen met bedrijven en het resultaatsgericht zoeken naar extra opportuniteiten. Met jouw onderhandelingskills op zak ga je naar de klant/prospect toe om hem te overtuigen van een samenwerking met Accent aan de gepaste voorwaarden. Daarnaast voorziet Accent ook nog 101 andere redenen (gadgets, events, webinars, enquêtes,..) om spontaan in je auto te springen en het gesprek aan te knopen.

We gaan de extra mile door sollicitatiegesprek bij te wonen en nemen hier ook de rol aan van HR-partner. Doel: een langdurige samenwerking creëren met klanten, waar we hen bijstaan op vlak van HR en talent placement.

Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
POMELIENTJE HAECK

POMELIENTJE HAECK

Senior Talent Acquisition Partner