Poste vacant
Hulpkok
Possibilité fixe
1bf51f40-f7e5-4709-a750-80a3bd16dc44
nl
FULL_TIME
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Jour,
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
489277
Oups, cette offre d’emploi n’est pas disponible en français
Nous vous offrons
Voor de vacature van hulpkok in de regio van Geel willen we graag aan de nieuwe collega een vast contract kunnen aanbieden na korte proefperiode van max 6 maanden .
Hoe verlonen we de nieuwe medewerker ?
Mogelijkheid om onbelaste overuren te doen wat maakt dat je brutoloon netto zal worden .
Je krijgt er een leuk en jong team bij die ook steeds heel joviaal met elkaar omgaan .Respect en vertouwen krijg je er gratis bij !
Hoe verlonen we de nieuwe medewerker ?
- Bruto startloon tussen de 15,95 euro en de 17 euro per uur.
- Maaltijdcheques €8 per dag.
- Kunnen eten en drinken tijdens de shift.
- Ecocheques.
- 4 weken op een jaar gesloten (kerstavond wel open, kerstdag niet, oudjaar en nieuwjaarsdag niet)
- maandag en dinsdag : vrij.
Mogelijkheid om onbelaste overuren te doen wat maakt dat je brutoloon netto zal worden .
Je krijgt er een leuk en jong team bij die ook steeds heel joviaal met elkaar omgaan .Respect en vertouwen krijg je er gratis bij !
Avantages sociaux
Bons de repas
Ecochèques
Description de l'emploi
Als hulpkok in deze lokale brasserie sta je de kok bij in een ondersteunende rol.
Je doet samen met de kok de mise-en-place en zorgt ervoor dat alles mooi voorbereid is voor de service waardoor jullie in goede startblokken zitten.
Wanneer de service begint ben jij verantwoordelijk voor de koude kant. Je zorgt ervoor dat je de borden mooi dresseert, dat alle koude bereidingen op de juiste borden liggen en dat je de kok aan de warme kant ondersteunt in de zaken dat ze nodig heeft.
Je zorgt ook voor het proper houden van de pannen en potten zodat deze direct opnieuw in gebruik kunnen worden genomen.
Aan het einde van de shift ruimen jullie samen de keuken op zodat jullie de volgende ochtend terug in een propere zaak kunnen beginnen.
Je doet samen met de kok de mise-en-place en zorgt ervoor dat alles mooi voorbereid is voor de service waardoor jullie in goede startblokken zitten.
Wanneer de service begint ben jij verantwoordelijk voor de koude kant. Je zorgt ervoor dat je de borden mooi dresseert, dat alle koude bereidingen op de juiste borden liggen en dat je de kok aan de warme kant ondersteunt in de zaken dat ze nodig heeft.
Je zorgt ook voor het proper houden van de pannen en potten zodat deze direct opnieuw in gebruik kunnen worden genomen.
Aan het einde van de shift ruimen jullie samen de keuken op zodat jullie de volgende ochtend terug in een propere zaak kunnen beginnen.
Votre profil
Voor onze vacature van hulpkok in de regio van Geel zoeken we een nieuwe collega voor deze brasserie die zich kan vinden in een aantal voorwaarden :
Je hebt al 1 tot 2 jaar ervaring in de keuken. Je bent iemand die aan het einde van de dag zijn of haar verantwoordelijkheid kan nemen.
Je bent goed in een ondersteunende rol, je kunt de kok direct bijstaan en als keukenmedewerker ben je goed in het voorbereidend karakter van de job.
Je werkt ordelijk en netjes en bent gestructureerd. Dit is een belangrijk onderdeel van de job aangezien je toch wat verantwoordelijkheid draagt.
Je werkt in een vriendelijkschappelijke omgeving dus je bent ook een teamplayer.
Je bent als persoon die rust uitstraalt en niet snel in stress schiet .
Je communiceert steeds op een respectvolle manier .
Je bent niet een persoon die alles naar de hand wil zetten ,maar gaat mee in de filosofie van de zaakvoerder .
Je hebt al 1 tot 2 jaar ervaring in de keuken. Je bent iemand die aan het einde van de dag zijn of haar verantwoordelijkheid kan nemen.
Je bent goed in een ondersteunende rol, je kunt de kok direct bijstaan en als keukenmedewerker ben je goed in het voorbereidend karakter van de job.
Je werkt ordelijk en netjes en bent gestructureerd. Dit is een belangrijk onderdeel van de job aangezien je toch wat verantwoordelijkheid draagt.
Je werkt in een vriendelijkschappelijke omgeving dus je bent ook een teamplayer.
Je bent als persoon die rust uitstraalt en niet snel in stress schiet .
Je communiceert steeds op een respectvolle manier .
Je bent niet een persoon die alles naar de hand wil zetten ,maar gaat mee in de filosofie van de zaakvoerder .
Informations sur l'entreprise
Gezellige brasserie gelegen in bosrijk gebied met een uitgebreide kaart, leuk zuidergericht tuinterras en een apart feestzaaltje voor feesten en vergaderingen.
Numéro d'agrément: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
15.95 - 16.51 / heure
23/5/2025
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Travailleur
Travailleur
Jour,
Samedi,
Dimanche
-
Temps plein
489277