De Brexit – exit goederenverkeer?

Webinar / 10.02.2021 / 10u30

webinar Brexit - exit goederenverkeer

Na een processie van Echternach van bijna 5 jaar heeft het Verenigd Koninkrijk op 31 december 2020 definitief afscheid genomen van de Europese Unie. Sindsdien maakt het niet langer deel uit van de interne markt noch het douanegebied van de Europese Unie, dit met alle gevolgen van dien.

Deze gevolgen worden nu pas realiteit voor veel marktdeelnemers. Goederen kunnen bijvoorbeeld niet meer vrij bewegen tussen het continent en het eiland, wat een administratieve rompslomp en extra frustratie met zich meebrengt.

Accent en Portilog maken tijdens hun gloednieuw webinar op 10 februari om 10u30 een stand van zaken op. Dorothy Cardoen en Alexander Baert proberen wat licht te brengen in de duisternis.

Bent u benieuwd naar de impact voor uw onderneming of goederenstroom? Of wilt u weten wat er nu concreet verandert aan de grens? Registreer dan nu via het onderstaande formulier. Bij registratie kunt u alvast uw Brexit-bezorgdheden formuleren zodat er hierop kan worden ingegaan tijdens het webinar. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt.

Herbekijk de webinar

De webinar over ‘De Brexit - exit goederenverkeer?’ gemist? Of wenst u die in alle rust te herbekijken?

Dat kan. Hier vindt u enerzijds de presentaties en anderzijds de schermopname:

Play button
Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956