Accent doet veel meer dan rekruteren alleen. Wij inspireren u graag met onze expertise.

Naast het vinden van uw toekomstige medewerker, vinden we het als HR partner belangrijk om u te kunnen inspireren en ondersteunen met relevante HR gerelateerde topics.  

Werkplezier

Werkplezier in post-pandemische tijden

Wij dromen van een wereld waarbij iedereen aftelt naar maandag. Plezier beleven op het werk is voor ons cruciaal. Daarom zetten we samen met onze partner Happiness@Work onze schouders onder de Happiness@Work Study: een bevraging waarin we elk kwartaal peilen naar de mate waarin de Belg werkplezier ervaart. Benieuwd naar de resultaten en inzichten die we in 2022 hebben verzameld?  

Werkplezier in de praktijk

Medewerkers die zich goed voelen in hun job, boeken betere resultaten. U heeft er als werkgever alle belang bij om het werkplezier van medewerkers te bevorderen. Een tool die daarbij kan helpen is de Accent happiness box: een doos waarmee u uw teams op een laagdrempelige manier richting meer werkplezier loodst. Benieuwd?  

Werkplezier door de ogen van experts

In onze missie om werkplezier bovenaan de agenda's te krijgen in alle organisaties, zijn we trotse partner van Happiness@Work Conference: een jaarlijks event waarop HR managers en bedrijfsleiders ondergedompeld worden in een waaier van internationale sprekers met inspirerende inzichten en learnings rond wellbeing en werkplezier. De datum voor de volgende editie wordt binnenkort bekend gemaakt. In afwachting daarvan, kunt u de workshops van de editie van 2022 herbekijken.  

alt

alt

alt

Webinars

Samen met verschillende externe partners en academici organiseren we geregeld gratis webinars, over bijvoorbeeld de impact van nieuwe wetgeving, over HR-trends en andere actuele thema’s. 

Ontdek alle webinars

alt

alt

alt

Inspirerende HR ondersteuning

De afgelopen jaren mochten we al verschillende gerenommeerde HR prijzen in ontvangst nemen, waaronder de Employee Engagement Award en de Vlerick-award voor Best Workplace in België (Great Place to Work). Mocht u binnenkort graag zelf een dossier opmaken voor uw bedrijf, dan maken we graag wat tijd voor u vrij om onze kennis en ervaring hierover met u te delen.  

Nieuws en updates

Stilstaan is niets voor ons, integendeel. Lees hier onze laatste nieuwsberichten, updates en blogartikelen. 

Naar nieuws