Happy to Help: de permanentiedienst van Accent

Na de kantooruren een contract verlengen, annuleren of wijzigen? Happy to help is er voor u.

happy to help

Happy to help is de permanentiedienst van Accent, die voor u paraat staat na de kantooruren en tijdens het weekend. Als u buiten de kantooruren nog snel een contract moet verlengen, annuleren of wijzigen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zijn er voor u. Zodra uw vertrouwde Accent-kantoor de deuren heeft gesloten, helpen onze collega’s van de permanentiedienst u met de glimlach verder.

Wanneer is Happy to help bereikbaar?

Op weekdagen van 17.30 uur ’s avonds tot 8.30 uur ’s ochtends.
Op zaterdag, zondag en feestdagen is het zelfs 24/24.

Hoe is Happy to help bereikbaar?

Telefonisch via 0473 56 43 31

Hoe werkt het?

U belt ons op; wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk verder te helpen. Zodra u onze bevestiging voor de opmaak, verlenging of annulering van het contract heeft ontvangen, kan uw uitzendmedewerker zorgeloos aan de slag. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan opnieuw contact op, want bij controle of inspectie zal onze bevestiging cruciaal blijken.

E-connect: nog eenvoudiger en nog sneller

Vergeet niet dat u ook op elk moment van de dag zelf contracten kan aanpassen via ons E-connect platform. Da’s nog eenvoudiger en nog sneller, dus we raden het zeker aan. Mocht u nog niet vertrouwd zijn met E-connect, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Accent-contactpersoon voor meer info.

Ontdek e-Connect