G&V Energy group zoekt shopmedewerkers voor een toffe break

G-V_Breakpoint_NL

De G&V petrol shops, dat is de gezellige pauzeknop voor iedereen onderweg. De shops gunnen iedereen op de baan een lekkere, aangename break. Daar vind je de warmste winkelmedewerkers die klanten met een lach bedienen. Een team van collega’s die houden van actie, klanten met plezier helpen, met passie een broodje of snack bereiden en af en toe eens goed lachen. En dat merk je.

Vacatures voor Shopmedewerker bij G&V en Breakpoint

Waarom in de shops van G&V werken?

Omdat de dagen voorbij vliegen. Omdat collega’s voor elkaar door het vuur gaan. En omdat je alle kansen krijgt om initiatief te nemen en te groeien. En natuurlijk passeert geen dag zonder nieuwe gezichten en nieuwe avonturen. Happy people zorgen voor happy customers.

G-V_Breakpoint-sfeer2

Voor wie?

Voor iedereen die niet graag stilstaat, die klanten het liefst met een glimlach bedient en houdt van een toffe bende collega’s.
De job? Die leren wij jou met plezier aan.

Wat de collega’s zelf vinden van hun job?

Isolde

Site Manager in Gent

Na 22 jaar trouwe dienst is elke dag bij G&V nooit dezelfde, de diversiteit aan opdrachten en takenpakketten zorgt voor boeiende werkdagen. Dagelijks leer ik er dingen bij en krijg ik steeds met nieuwe uitdagingen te maken waar ik me heel graag in verdiep.

Ik kreeg mooie kansen om verder te groeien van restaurantmedewerker in het ene tankstation tot Assistent Site Manager in het andere. “Initiatief wordt beloond “ is daarvoor het juiste motto. Mede door de begeleiding en de juiste coaching en training sta ik nu als Site Manager in onze shop te Gent.

Ik hou ervan om mijn kennis door te geven aan mijn team zodat we nog beter kunnen evolueren en verder groeien in de toekomst.

Friedel

Uitzendkracht in Oekene-Comines

Werken bij G&V is veelzijdig, sociaal en uitdagend. Geen enkele dag is dezelfde.

Door de positiviteit, inzet en samenwerking van ons team is het een aangename winkelervaring voor onze klanten want de klant staat bij ons centraal!

De kans die G&V biedt om door te groeien in het bedrijf is voor mij een verademing.
I LOVE IT!

Meer weten over werken bij G&V en Breakpoint?

Collega's Laura Habsch en Laura Streibel helpen jou met al jouw vragen. Shoot!

Laura Habsch

Expert Recruitment Partner Large Accounts

Laura Streibel

Recruitment Partner Large Accounts

Over G&V en Breakpoint

We kennen allemaal de petrol shops waar we onderweg stoppen voor een kleine break, een snelle hap, heerlijke koffie of een sanitaire stop. G&V geeft die shopervaring meer sfeer en beleving in de nieuwe Breakpoint shops. In 2020 besloot G&V Energy Group met een gezonde en duurzame focus om de 24 klassieke shops te transformeren tot trendy plaatsen. Tot op vandaag zijn er 9 breakpoints en 15 klassieke shops met Breakpoint bakkerij. Geniet er van een vers ontbijt, een gezonde lunch, zoete of hartige snack of een heerlijke koffie, on-the-go of in één van de gezellige koffiecorners. In de toekomst krijgen alle shops het gezellige en kwaliteitsvolle Breakpoint-jasje.

Alle vacatures bij G&V en Breakpoint