Werken bij Lidl, da kan tellen!

Banner Lidl

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En ze zijn goed op weg. Elke 3 weken openen ze een nieuwe winkel. Daarom zijn ze voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Vacatures bij Lidl

Hou je van contact met klanten? En zie je graag resultaat van je werk? Dan ben jij exact wie ze bij Lidl zoeken. Bekijk hieronder welke vacatures er op dit moment zijn in jouw regio.

Wat maakt Lidl uniek?

Met de juiste ingesteldheid is alles mogelijk bij Lidl. Leren doe je er vooral ‘on the job’ en tijdens de opleidingen die ze voor elke medewerker voorzien. Investeren in jouw persoonlijke groei, dat vinden ze belangrijk.

Waarom werken bij Lidl?

Omdat de juiste motivatie belangrijker is dan ervaring of diploma’s. Omdat je er kan doorgroeien van jobstudent tot store manager. Omdat er een fijne werksfeer heerst, werkzekerheid is en het werk afwisselend is. Omdat je er alle kneepjes van het vak leert op de werkvloer zelf. Of gewoon omdat je op 3 minuten van je voordeur kan werken. Redenen genoeg om voor deze fantastische werkgever te kiezen.

Kenny groeide door van winkelbediende tot store manager!

Kenny was amper 20 jaar toen hij begon aan zijn carrière bij Lidl. Hij groeide door van winkelbediende tot store manager. Wil jij net als Kenny jouw kans grijpen bij Lidl? Solliciteer dan nu op onze vacatures.

Kent ge Naomi uit de winkel?

Die kreeg 30 uur opleiding wanneer ze startte als winkelbediende.

Bij Lidl krijg je als winkelbediende niet één taak, maar kan je alles. Naomi leerde tijdens haar opleiding onder andere broodjes afbakken, de versheid van het fruit controleren, aan de kassa zitten en de rekken aanvullen. Door al die verschillende taken in combinatie met een flexibel deeltijds uurrooster ziet iedere dag er weer anders uit!

Meer weten over werken bij Lidl?

Onze collega Melissa is er om een antwoord te geven op al je vragen. Twijfel niet om haar te mailen of te bellen.

Melissa Lanckriet

Expert Recruitment Partner LA

Over Lidl

Over Lidl valt veel te vertellen. Ze zijn volop aan het groeien en openen voortdurend nieuwe winkels. Dat doen ze niet alleen in België en Luxemburg, maar zelfs in de Verenigde Staten en in China. Ze zijn zelfs de allergrootste retailer van heel Europa, met in België alleen al meer dan 300 winkels, 5 distributiecentra en bijna 11 000 collega’s. Eén ding hebben al die collega’s met elkaar gemeen: ze willen dat Lidl de favoriete winkel van België wordt, met een topassortiment van kwaliteitsvolle en verse producten. En jij kan één van die collega’s worden. Werken bij Lidl, da kan tellen!

Alle vacatures bij Lidl