Genomineerd en gewonnen. Twice

18-03-2024
HR Awards

We mochten op 14 maart als enig HR-bedrijf maar liefst 2 awards naar huis nemen op de HR Excellence Awards. En daar zijn we bijzonder trots op.


Genomineerd en gewonnen. Twice

Best Employer

In de categorie Best Employer haalden we de erkenning binnen voor Best Diverse, Equitable & Inclusive Workplace. Dit dankzij ons futureproof rekruteringsbeleid: open-minded hiring. En dat zowel voor de aanpak bij onze klanten als voor onze interne rekruteringsaanpak. Want we rekruteren niet alleen open-minded voor onze bedrijven, maar in de eerste plaats ook voor onze eigen medewerkers. In onze inclusieve rekruteringsflow solliciteren nieuwe kandidaten zonder cv, maar geeft cultural fit de eerste doorslag.

Best HR Service Provider

In de categorie best HR Service Provider sleepten we exclusieve felicitaties van de jury in de wacht met een ‘Special Jury Recognition of Excellence’. Deze award wonnen we dankzij de impact die we met open-minded hiring maakten bij Culinor Food Group. Zij waren een van de eerste bedrijven die op de kar sprong van open-minded hiring met opmerkelijke resultaten als gevolg. De doorlooptijd voor het invullen van vacatures is gehalveerd en 10% minder nieuwe collega’s stopt in de eerste weken na opstart. Dankbaar voor deze samenwerking.

Lindsay Demuynck, Chief People Officer bij Accent: “Deze awards zijn een prachtige erkenning voor de inspanningen van elke collega bij Accent om de arbeidsmarkt inclusiever te maken. Het is de droom van Accent om de meest inclusieve werkgever van België te worden en daarvoor geeft elke medewerker het beste van zichzelf. Elk talent telt en verdient een eerlijke kans. Met open-minded hiring willen we dan ook zoveel mogelijk inspireren en er samen een meer eerlijke arbeidsmarkt van te maken.”