Zo vinden wij de best passende kandidaat voor uw bedrijf

Ook in tijden waarin een war for talent heerst, halen wij alles uit de kast om de best passende kandidaat te vinden voor uw vacature. Creatief en continu op zoek gaan naar de juiste kandidaat is voor ons dan ook een absolute must. Dankzij onze innovatieve digitale tools, maatschappelijke projecten en campus recruitment activeren we zowel actieve als latent werkzoekenden.  

having lunch with colleagues

Maatschappelijke projecten met een hart voor talent

Rekruteren is vandaag vooral oogkleppen afzetten en potentieel zien in het brede maatschappelijk kader die onze samenleving rijk is. Onze schouders zetten onder verschillende, maatschappelijke projecten, is voor ons dan ook een evidentie om talent aan te trekken met een langere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.  

Campus recruitment. Voor uw collega’s van morgen.

Zo vroeg mogelijk in contact komen met uw collega’s van morgen. Dat is wat we beogen met onze campus recruitment initiatieven. Studenten kunnen via ons dochterbedrijf NOWJOBS op zoek gaan naar een vakantiejob, maar tegelijk vinden we het belangrijk om jongeren ook op andere manieren te benaderen. Dat doen we met de Innovatiecampus en met Accent Boostcamp.  

Accent doet meer dan rekruteren alleen

Als HR-partner ondersteunen en inspireren we u graag met onze expertise. 

Ontdek onze diensten