Onze rekruteringsaanpak

Onze job gaat verder dan de zoektocht naar de geschikte kandidaat; wij streven naar een kwalitatieve match tussen beide partijen. Dat doen we onder meer door te focussen op jobs met optie vast, de meest duurzame aanpak van uitzendarbeid. 

Daarnaast maken ook jobtestings, sollicitatie-begeleidingen, regelmatige evolutie- en evaluatiemomenten, etc. deel uit van onze service.

Jobtestings

Voor bepaalde, specifieke vacatures vinden we het belangrijk om zelf even bij u langs te komen om in eigen persoon te ervaren wat de vacature precies inhoudt. Onze medewerkers kunnen immers pas de beste kandidaat vinden voor uw vacature als ze zelf helemaal begrijpen wat de job inhoudt.

Rekruteringspartner_Jobtestings
Sollicitatiebegeleidingen

Als we een kandidaat voorstellen aan u, zijn we zelf ook aanwezig op het sollicitatiegesprek. Zo krijgen we een unieke kijk in uw bedrijfscultuur en leren we de noden van uw onderneming nog beter kennen. Onze begeleidingen zorgen ervoor dat zowel u als de kandidaat een doordachte keuze kunnen maken.

Rekruteringspartner_Begeleiding
Referentiechecks

Voor we een kandidaat aan u voorstellen, doen we verschillende referentiechecks. Zo zijn we zeker dat we de juiste kandidaat kunnen voorstellen voor uw vacature. Het spreekt voor zich dat dit volledig GDPR-conform verloopt.

Rekruteringspartner_Referentiechecks
Tests

We hebben verschillende, professionele tests ter beschikking om van elke kandidaat een nauwkeurig rapport op te maken.

  • We hebben een Talentspotter-tool, waarmee we de capaciteiten van technische profielen meten.

  • We creëerden een softskilltest, waarmee we kunnen nagaan in welke bedrijfscultuur de kandidaat openbloeit en hoe hij of zij zich gedraagt in een team.

  • We werken samen met Cebir, waardoor we toegang hebben tot 86 testen om competenties in kaart te brengen.

Rekruteringspartner_Tests
Evolutie- en evaluatiemomenten

Onze job zit er niet op nadat het contract werd getekend.We vinden het belangrijk om op geregelde tijdstippen te polsen naar feedback tijdens evolutie- en evaluatiegesprekken.

We organiseren vijf vaste evolutiemomenten met uw nieuwe medewerker. Een telefoontje na de eerste werkdag, bij ontvangst van de eerst loonbrief, na één maand, etc. We ondervinden dat dit de retentie aanzienlijk verhoogt. Bovendien helpt het ons om de vinger aan de pols te houden, zodat we snel kunnen bijsturen waar nodig. Daarnaast evalueren we tweemaal per jaar de samenwerking met uw onderneming om onze diensten volledig op uw maat aan te passen.

Rekruteringspartner_Evaluatie
Employer branding

Hoe kunt u zich als werkgever het best profileren? Employer branding is een thema waarin wij heel veel expertise hebben opgebouwd. Expertise die we graag met u delen. Tijdens het sollicitatieproces heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt met welk gevoel de kandidaat naar buiten wandelt. Die ene ontmoeting en de ervaring die daarmee gepaard gaat, is cruciaal voor het strikken van de ideale medewerker. Aan de hand van onze eigen ervaring met employer branding en rekruteren, kunnen we u talloze tips aanreiken die de eerste stap vormen om het hart van elke sollicitant te veroveren. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een videovacature op te nemen? Succes gegarandeerd.

Rekruteringspartner_Employer_Branding

Contacteer ons

Benieuwd hoe wij voor u het verschil kunnen maken?

Contacteer ons via info@accentjobs.be

Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: 51460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956