Vind een job via Accent

Een job via Accent

Jobs met optie vast

Wie via Accent werkt, gaat voor een job met uitzicht op een vast contract. Dit betekent dat de werkgevers die met ons samenwerken, steeds de intentie hebben om uitzendmedewerkers na een positieve proefperiode vast aan te werven.  

Een uitzendcontract met optie vast biedt namelijk tal van voordelen: het is een ideale manier om werkervaring op te doen, een professioneel netwerk uit te bouwen en te proeven van verschillende werkdomeinen. Als jij en je nieuwe werkgever tevreden zijn van de samenwerking, dan biedt het contract met optie vast meteen de mogelijkheid op een langdurige samenwerking. Klikt het toch niet helemaal, dan gaat jouw vertrouwde contactpersoon bij Accent gewoon op zoek naar een andere job voor jou. Handig, toch?  

We kijken verder dan je cv en werkervaring

Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw verhaal, zodat we een vaste job kunnen vinden die echt bij je past. Wij nemen de moeite om te zoeken, te graven en te schaven voor we je bij de juiste werkgever plaatsen. Want de ideale job, die ligt soms niet voor de hand. Vaak heb je iemand nodig die jouw potentieel herkent en je begeleidt, zoals een echte jobcoach. Wij bouwen graag mee aan jouw loopbaan op lange termijn.

Voor elke sector beschikken we over gespecialiseerde kantoren

Doordat onze medewerkers zelf meedraaien in bedrijven om de jobs beter te begrijpen, zijn ze echte experten in jouw vak. Bij onze eerste kennismaking vragen we door tot we weten wat jij wil, zodat we perfect kunnen inschatten welk soort bedrijf en welke job bij jou past. Ontdek in welke sectoren wij gespecialiseerd zijn en vind het juiste Accent-kantoor bij jou in de buurt.

MyAccent: de ideale combinatie van menselijk en digitaal

Met onze digitale oplossingen willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. De MyAccent app werkt bijvoorbeeld als digitaal uitzendkantoor. Je kan er solliciteren, chatten met je Accent-contactpersoon, de status van je sollicitatie opvolgen, je loonfiches consulteren en veel meer. Waar je wil, wanneer je wil.

Onze vacatures

Wij maken graag werk van jouw talent. Ontdek al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Onze vacatures