Solliciteren bij Accent doe je zo

Nu je op deze pagina bent aanbeland, kunnen we ervan uitgaan dat een job bij Accent je wel iets lijkt. Het enige wat je nog moet weten, is hoe onze sollicitatieprocedure verloopt. Zo dus:  

Je solliciteert

Dat kan rechtstreeks op één van onze interne vacatures of via een spontane sollicitatie. Elke sollicitatie wordt door onze recruiters met zorg behandeld.  

Wij nemen contact met je op

Nadat we je cv en motivatiebrief grondig bestudeerd hebben, zal je gecontacteerd worden door iemand van HR. Zo kunnen we al even kennismaken en kan je al je prangende vragen op ons afvuren. Ook als je op dat moment niet in aanmerking komt voor de job nemen we contact met je op, beloofd. Wij staan erop om iedereen persoonlijke feedback en tips te geven om mee te nemen naar een volgende sollicitatie.

Tijd voor een face-to-face gesprek

Na een positieve telefonische screening word je uitgenodigd voor een recruitment day. Op zo’n gezamenlijke rekruteringssessie krijg jij de kans om al je vragen te stellen en gaan wij wat dieper in op je cv en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Zo krijg je een goed beeld van zowel de functie als van onze bedrijfscultuur.

Even checken of het een match is

Ben je na de recruitment day nog steeds wild van de job en hadden we een leuk gesprek? Dan zullen we je vragen om enkele tests in te vullen om de match met onze bedrijfscultuur en de belangrijkste competenties voor de job af te toetsen.

Probeer de job uit voor één dag

Helemaal geslaagd voor de tests? Dan nodigen we je graag uit voor een boostdag op je toekomstige werkplek. Door een paar uur mee te draaien met de collega’s, kan jij zelf ondervinden wat de job inhoudt en wie je collega’s zullen zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je ervoor kiest om bij ons aan de slag te gaan.

Match made in heaven?

Sta je na de boostdag nog steeds te springen om bij ons aan de slag te gaan? Dan plannen we aan het einde van de dag nog een interview in met één van je rechtstreekse verantwoordelijken. Tijdens dat gesprek doen wij jou een loonvoorstel en komen we samen tot een overeenkomst. En dan is ’t voor echt! 

Onze sollicitatieprocedure klinkt lang, maar is het niet. De gemiddelde doorlooptijd tussen het eerste contact en de contractbespreking bedraagt ongeveer twee weken. Zo weet jij snel waar het op staat.

Overtuigd?

Ontdek onze interne vacatures en solliciteer vandaag nog!

Naar de vacatures