In beeld: onze business- en experience trips naar Polen en Roemenië

17-10-2024
Business- & experience trip

In het najaar van 2024 organiseerden we twee bijzondere belevingsreizen naar Polen en Roemenië. Een combinatievan cultuur, business en netwerken bleek. Goed voor inzichten die bijblijven.


In het najaar van 2024 organiseerden we twee bijzondere belevingsreizen naar Polen en Roemenië. Beide trips boden onze klanten de kans om in een inspirerende setting nieuwe contacten te leggen, waardevolle inzichten op te doen over internationale samenwerking en tegelijkertijd te genieten van de rijke cultuur van beide landen. Het combineren van cultuur, business en netwerken bleek voor het tweede jaar op rij een succesvolle formule.

 

Waarom deze reizen?

In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het cruciaal om creatief en open te blijven staan voor talent uit het buitenland. Meer dan 25% van de meer dan 110.000 mensen die wij bij Accent jaarlijks tewerkstellen, heeft een internationale achtergrond. Onze business trips boden dan ook een ideale gelegenheid om onze klanten te laten kennismaken met de landen waar we sterke partnerships hebben uitgebouwd.
 

Wat onze deelnemers zeggen

De deelnemers aan beide reizen waren unaniem lovend. Naast de culturele verrijking hebben ze allemaal nieuwe zakelijke connecties opgebouwd en waardevolle ideeën opgedaan over hoe internationaal talent hun eigen bedrijven kan versterken.

 

Een greep uit de reacties van onze deelnemers:

“Zeer leuke en leerrijke ervaring. Deze formule brengt mensen op alle gebied dichterbij.”

“Mocht ik enkel omgeven zijn door Pools sprekende mensen zou ik me geïsoleerd voelen. Door deze trip kan ik alleen nog maar meer respect hebben voor de mannen die bij ons aan het werk zijn.” 

“Er zijn niet alleen duidelijke verschillen tussen de culturen, maar ook heel veel raakvlakken. Dat neem ik mee naar huis.”

“De ideale manier om beter te begrijpen waarom mensen uit bepaalde regio’s ervoor kiezen om ergens anders een toekomst op te bouwen.”

 

 

In beeld: dit waren onze business & experience trips